Kom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferien

Vind billetter og turpas til en festlig dag med masser af oplevelser
19 september 2022|RSS
Kom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferien

Kunne du tænke dig at opleve Halloween i Tivoli i år? Ja, selvfølgelig kunne du det. Så læs med her. Du kan nemlig blive én af de fire vindere, som kan løbe afsted med entre og turpas for dig selv og en god ven. Eneste betingelse er, at du bor i Baldersbo.

Efterårets største event, Halloween i Tivoli, åbner op for masser af hyggelig uhygge, når indgangen til forlystelseshaven går op for Halloweensæsonen. Traditionen tro vil der både være hyggeligt gys for de mindste, og skønne forskrækkelser for gæster med hang til gys. Over 20.000 græskar vil man også kunne tælle sig frem til i Carstensens Have, og hvis det ikke er nok, er der også DM i Kæmpegræskar. Det hele begynder den 13. oktober og slutter den 6. november.
 
Kåring af Danmarks største kæmpegræskar
Lørdag den 15. oktober kl. 11.30 afholdes der igen i år DM i Kæmpegræskar i Tivoli. Konkurrencen er blevet et mindre tilløbsstykke, hvor gæsterne kommer for at se de imponerende kæmpegræskar af sorten Atlantic Giant. I 2020 blev der ikke bare slået ny dansk rekord, der blev også sat ny nordisk rekord, da Jens Peder Skønager fra Ribe skrev sig ind i historien med et græskar, der vejede hele 970,4 kg. Nu må vi se, om rekorden bliver slået i år. Efterfølgende kommer den talentfulde græskarudskærer Malik Mabe og udvælger en række af græskarrene, som han med motorsav forvandler til både frygtindgydende og flotte græskarlanterner.

Hvis du vil vinde entre og turpas til Tivoli, så skal du skynde dig at sende en mail til kenneth@melgaard-wohlisfelt.dk i emnefeltet skal du skrive Tivoli – og husk også at angive din adresse i Baldersbo + telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Navnene på vinderne offentliggøres også her på siden. Sidste frist for at deltage er fredag den 30. september kl. 10. Entre og turpas skal benyttes i perioden 13. oktober – 6. november og kan ikke ombyttes.

Billedet er fra Halloween i Tivoli. Du kan klikke på det for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Vil du ikke smage en falafel?Vil du ikke smage en falafel?
11 september 2023 - Mange frivillige er med til at gøre torvedagen i Hede- Magleparken til en succes. Vi har talt med et par stykker af dem Torvedagen i Hede- Magleparken er en folkefest og en fantastik tradition. Og i...
Sommerfest i MåløvSommerfest i Måløv
04 september 2023 - Over 100 beboere var med, da festudvalget inviterede til en hyggelig dag med mad, musik og konkurrencer Solen skinnede, og sommeren kom retur lørdag den 19. august. Og dét var de glade for i afdeling...
Ny grillplads på Gl. SkolevejNy grillplads på Gl. Skolevej
21 august 2023 - Her skal vi holde fødselsdage og fællesspisning, siger formanden Man kan godt blive en smule misundelig, når man ser den nye grillplads på Gl. Skolevej. Her er borde og bænke, lækre lounge møbler,...
Víser 7 til 9 af 379
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 19.09.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk