Jul over Baldersbo

To afdelinger julehygger for beboerne i november og december
28 november 2022|RSS
Jul over Baldersbo

Der var ikke meget fælleshygge over julen sidste år, hvor corona-restriktionerne fortsat lagde en dæmper på julestemningen. Men i år er det heldigvis anderledes. To afdelinger i Baldersbo inviterer nemlig beboerne til jule-komsammen.
Første gang er på onsdag den 30. november, hvor afdeling 14 i Måløv, byder indenfor i beboerhuset Æsken.
”Vi julehygger fra kl. 16, hvor vi har inviteret alle beboerne ned til æbleskiver og gløgg. Dagen byder også på en fin, lille julegave til alle børnene,” fortæller Tanja Andersen, der er formand for afdelingsbestyrelsen. Arrangementet på onsdag er dog ikke kun for børnefamilier, understreger formanden og fortsætter:
”Vi håber, at der kommer mange ned til os – og også beboere uden børn er meget velkomne.”

Husk det varme tøj
I Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er der også jul på programmet. Det fortæller Mikala Rossing, der er projektleder.
”I år holder vi et arrangement udenfor – og alle er velkomne. Det sker lørdag den 10. december, hvor vi skal danse om træet, der altså står ude, så husk varmt tøj. Undervejs er der også mulighed for at få sig en æbleskive,” siger Mikala Rossing.
Julearrangementet byder også på levende musik og chancen for at lave juledekorationer, julepynt og flotte perleplader. Hedegaven samarbejder med kulturnetværket om arrangementet – og du kan læse meget mere om julefesten på Hedegavens Facebook-side.

Hvem kunne ikke drikke et godt glas varm gløgg her i den kolde tid? Nu inviterer afdeling 12 og 14 til julehygge. Du kan klikke på billedet, for at gøre det større – og komme rigtigt i julehumør.

Tilbage

Nyheder

Vind billetter til Cirkus ArenaVind billetter til Cirkus Arena
06 juni 2023 - Kom med Baldersbo gratis i cirkus, når Arena gæster Ballerup i juli Hvad siger du til at komme en tur gratis i cirkus? Vi har 2X4 billetter til forestillingen fredag den 28. juli, hvor Arena spiller...
Beboerhuset i Skovlunde går digitaltBeboerhuset i Skovlunde går digitalt
30 maj 2023 - Ejendomskontoret har overtaget arbejdet med udlejningen af festlokalerne i afdeling 5 og 9 Verden bliver mere digital – og sådan går det også i Skovlunde, hvor ejendomskontoret nu har overtaget...
Eskebjerggård -Måløvvang siger farvel til Q-ParkEskebjerggård -Måløvvang siger farvel til Q-Park
22 maj 2023 - Afdelingen får ny parkeringsordning. Det betyder også flere p-pladser til beboerne, når bilister udefra ikke længere kan bruge afdelingens parkeringspladser 14. juni er det slut med Q-Park i...
Víser 1 til 3 af 366
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 28.11.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk