Flot år for Baldersbo: Overskud i alle afdelinger

Boligselskabet kom ud af 2020 med et overskud på 11 mio. kr.
27 maj 2021|RSS
Flot år for Baldersbo: Overskud i alle afdelinger

”2020 var et mærkeligt år. Vi havde så mange tanker og ideer – og så kom Coronaen,” med de ord åbnede Marianne Wisén årets repræsentantskabsmøde i Baldersbo. Mødet foregik i beboerhuset i Malmparken, onsdag den 26. maj.
Marianne Wisén, der er formand for Baldersbo, var ked af alle de aflyste årsmøder og arrangementer rundt omkring i boligselskabet.
”Men hvis der ikke sker noget med smitteudviklingen, så vil vi i år afholde vores årsmøder – og det glæder jeg mig rigtig meget til. Corona-tiden har også fået os til at tænke nyt. Sidste sommer afviklede vi over 50 altankoncerter – og det kommer vi forhåbentlig til at gøre igen. Vi har netop sendt tilbuddet ud til afdelingerne – og vi håber, at alle vil være med,” sagde formanden.

Et aktivt år
Men selv om det administrative personale i Baldersbo har arbejdet hjemme fra det seneste år – og kontorer har været lukket, så har 2020 alligevel været et aktivt år i boligselskabet.
”Udbygningen af Plejecenter Toftehaven er i fuld gang, hvor vi bygger 48 nye ældre boliger. Vi er også i gang med en større modernisering af centret i Hede- Magleparken. Ja, vi er faktisk så langt, at projektet bliver sendt ud til afstemning hos beboerne i næste uge. Og så er 2021 jo også året, hvor Baldersbo bliver 75 år. Og i den anledning er vi ved at planlægge fejringen, men det kommer I til at høre mere om senere,” afslørede Marianne Wisén.

Fokus på drift
Gennem de seneste fem år har beboerne i Baldersbo fået huslejenedsættelser. En trimning af organisationen, fokus på effektiv drift, udlicitering og et vågent øje på bankaftaler og investering er forklaringen.
”I 2020 fik alle afdelinger et overskud. Resultatet ser således ud: Afdelingerne kommer ud af 2020 med et samlet overskud på 10,5 mio. kr. og selskabet præsterer et positivt resultat på 771.000 kr., sagde selskabets direktør, Søren B. Christiansen, da han gennemgik regnskabet.
Selskabets effektivitetstal, der er nøgletal, som gør det muligt at sammenligne driften af Baldersbo med andre boligorganisationer, fortæller også deres eget sprog: Baldersbo er et af de mest veldrevne boligselskaber i landet.

På billedet er det Søren B. Christiansen, direktør for Baldersbo, der fremlægger årets regnskab for repræsentantskabet.

Tilbage

Nyheder

I dag har vi jubilæumI dag har vi jubilæum
13 oktober 2021 - Vidste du, at Baldersbo var med til at støbe fundamentet for den almene boligsektor i Danmark? I dag fylder Baldersbo 75 år. Boligselskabet har gennem årene sat sit tydelige præg på Ballerup,...
Flot program i MåløvFlot program i Måløv
04 oktober 2021 - Afdeling 14 er klar med masser af aktiviteter for beboerne – helt frem til sensommeren næste år Der er biograftur for de mindste. Julehygge med glögg og fastelavnsfest. Til foråret skal der males...
Kom billigt i teatret med BaldersboKom billigt i teatret med Baldersbo
27 september 2021 - For kun 40 kr. kan du komme i Baltoppen og opleve forestillinger med dans og nycirkus, men du skal skynde dig Som beboer i Baldersbo får du her et ekstraordinært godt tilbud: Du kan nemlig komme med...
Víser 1 til 3 af 295
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.05.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk