Farvel til altankoncerterne

Musikeren Andreas Langvad afsluttede to sæsoner med musik i Baldersbo. Den sidste koncert fandt sted i Måløv
20 september 2021|RSS
Farvel til altankoncerterne

Der var sol, sommerstemning og rosé i glassene, da musikeren Andreas Langvad afsluttede altankoncerterne i Baldersbo. Det gjorde han med en flot afsked i afdeling 14 i Måløv sidste lørdag.
Koncerten begyndte med en særlig fødselsdagssang for Oskar, der fyldte 14 år. Efterfølgende spillede Andreas egne kompositioner, men også covernumre af bl.a. Tommy Seebach. I dagens anledning var Andreas ledsaget af Søren Jensen på trommer.
Børnene fra Eskebjerggård / Måløvvang var helt nede foran musikken, mens de voksne fulgte med fra altanerne og bænkene.
 
Mange har savnet vores arrangementer
”Det er fedt, der er musik,” siger Isabella. Hun sidder på bænken til venstre for Andreas og Søren og hører musik sammen med sine venner.
Også Tanja Andersen, der er formand i afdelingen, glæder sig over musikken.
”Det er dejligt, at der endelig kan ske noget igen. Mange har savnet vores arrangementer,” siger hun.
Altankoncerterne begyndte sidste år, da COVID-19 indtog Danmark og lukkede af for fællesaktiviteter. Koncerterne har gennem hele pandemien været et gratis tilbud fra Baldersbo til afdelingerne – og langt de fleste afdelinger har benyttet sig af det gode tilbud flere gange. Men nu er det altså slut.

Nu kan vi mødes igen
Flere afdelinger har undervejs forelsket sig i den dygtige popsnedker, Andreas Langvad, med den sprøde vokal – og det kan man godt forstå. Andreas har været en af de mest populære kunstnere, som har spillet ved altankoncerterne i Baldersbo – og måske vender han tilbage. I nogle afdelinger taler man nemlig om, at han skal stå for underholdningen, når der er fest næste gang.
”Jeg glæder mig over, at vi har været med til at skabe lidt hyggeligt samvær i en vanskelig tid ude i afdelingerne. Altankoncerterne var en måde, vi kunne være sammen på – på afstand. Men nu er det heldigvis slut, og vi kan igen mødes til kultur, sport og i hinandens gode selskab,” siger Søren B. Christiansen, der er direktør for Baldersbo.

De unge tog godt imod musikken. På billedet er det Tobias, Alexander, Mikkel, Oliver, Liva, Amanda, Emmely og Isabella. Bag dem underholder Andreas Langvad og Søren Jensen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.         

 

 

Tilbage

Nyheder

I dag har vi jubilæumI dag har vi jubilæum
13 oktober 2021 - Vidste du, at Baldersbo var med til at støbe fundamentet for den almene boligsektor i Danmark? I dag fylder Baldersbo 75 år. Boligselskabet har gennem årene sat sit tydelige præg på Ballerup,...
Flot program i MåløvFlot program i Måløv
04 oktober 2021 - Afdeling 14 er klar med masser af aktiviteter for beboerne – helt frem til sensommeren næste år Der er biograftur for de mindste. Julehygge med glögg og fastelavnsfest. Til foråret skal der males...
Kom billigt i teatret med BaldersboKom billigt i teatret med Baldersbo
27 september 2021 - For kun 40 kr. kan du komme i Baltoppen og opleve forestillinger med dans og nycirkus, men du skal skynde dig Som beboer i Baldersbo får du her et ekstraordinært godt tilbud: Du kan nemlig komme med...
Víser 1 til 3 af 295
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 20.09.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk