Beboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken

I ny undersøgelse fortæller beboerne, at de ønsker sig flere borde og bænke i de grønne områder
08 februar 2019|RSS
Beboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken

Er det godt at bo i Hede- Magleparken?
Så afgjort. Det siger beboerne selv i en ny undersøgelse, som beboerprojektet Hedegaven har lavet.
I undersøgelsen kan man fx læse, at 82,4 procent af beboerne er ”glade” eller ”meget glade” for at have adresse i Hede- Magleparken.
På positivlisten er også de grønne områder, gode lejligheder til en billige husleje og ro og orden.
Endelig trækker det også i den gode retning, at man i Hede- Magleparken er tæt på natur og by, institutioner og skoler. Beboerne glæder sig også over den gode, offentlige transport og gode ejendomsfunktionærer og gårdmænd.
”Hedegaven er jo et projekt, der er afsat penge til frem til 2020. Så vi skal snart ud med en ny ansøgning for den kommende periode. Beboerundersøgelsen skal være med til at kvalificere ansøgningen sådan at beboernes ideer til fremtiden kan komme med,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven.

Masser af ideer
Og ideer er der nok af fra beboerne. De foreslår fx at legepladserne får et løft, og at der kommer flere borde og bænke ved de grønne områder. På idélisten er også: Medbestemmelse omkring udseendet af de grønne arealer, halvtag over cykelstativerne, flere sociale arrangementer, flere forretninger i butikscentret og fælles spisning for familier med leg og debat.
Søren B. Christiansen, der er direktør for Baldersbo, glæder sig over beboerundersøgelsen.
”Vi er i gang med en total ændring af butikscentret, så det skulle gerne give sig selv i den kommende tid.
De andre ideer er også spændende og vi er altid åbne overfor en dialog. Mange af beslutningerne ligger dog hos afdelingsbestyrelsen - og sådan skal det være. Vi har jo et afdelingsdemokrati og det værner vi meget om, men min dør står altid åben, hvis vi kan hjælpe med noget,” siger Søren B. Christiansen.   Undersøgelsen satte også et sølvkort til Tivoli på spil blandt dem, der svarede. Og vinderen blev Merethe Nyeng, der bor i Baldersbo.

Billedet er fra sommerfest i Hede- Magleparken.

Tilbage

Nyheder

Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Planlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gangPlanlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gang
11 april 2019 - Plejecenter Toftehaven skal de kommende år udvides med op til 50 nye plejeboliger. Planlægningen og inddragelsen er gået i gang Efter planen vil der i år 2022 være bygget op mod 50 nye moderne...
Vind billetter til Cirkus ArenaVind billetter til Cirkus Arena
05 april 2019 - I august gæster Cirkus Arena Ballerup - og bor du i Baldersbo, så kan du være med i konkurrencen om 10 X 4 fribilletter Tekst: Kenneth Wöhlisfelt – Foto: Cirkus Arena Kunne du godt tænke dig at...
Víser 1 til 3 af 181
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 08.02.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk