Beboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken

I ny undersøgelse fortæller beboerne, at de ønsker sig flere borde og bænke i de grønne områder
08 februar 2019|RSS
Beboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken

Er det godt at bo i Hede- Magleparken?
Så afgjort. Det siger beboerne selv i en ny undersøgelse, som beboerprojektet Hedegaven har lavet.
I undersøgelsen kan man fx læse, at 82,4 procent af beboerne er ”glade” eller ”meget glade” for at have adresse i Hede- Magleparken.
På positivlisten er også de grønne områder, gode lejligheder til en billige husleje og ro og orden.
Endelig trækker det også i den gode retning, at man i Hede- Magleparken er tæt på natur og by, institutioner og skoler. Beboerne glæder sig også over den gode, offentlige transport og gode ejendomsfunktionærer og gårdmænd.
”Hedegaven er jo et projekt, der er afsat penge til frem til 2020. Så vi skal snart ud med en ny ansøgning for den kommende periode. Beboerundersøgelsen skal være med til at kvalificere ansøgningen sådan at beboernes ideer til fremtiden kan komme med,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven.

Masser af ideer
Og ideer er der nok af fra beboerne. De foreslår fx at legepladserne får et løft, og at der kommer flere borde og bænke ved de grønne områder. På idélisten er også: Medbestemmelse omkring udseendet af de grønne arealer, halvtag over cykelstativerne, flere sociale arrangementer, flere forretninger i butikscentret og fælles spisning for familier med leg og debat.
Søren B. Christiansen, der er direktør for Baldersbo, glæder sig over beboerundersøgelsen.
”Vi er i gang med en total ændring af butikscentret, så det skulle gerne give sig selv i den kommende tid.
De andre ideer er også spændende og vi er altid åbne overfor en dialog. Mange af beslutningerne ligger dog hos afdelingsbestyrelsen - og sådan skal det være. Vi har jo et afdelingsdemokrati og det værner vi meget om, men min dør står altid åben, hvis vi kan hjælpe med noget,” siger Søren B. Christiansen.   Undersøgelsen satte også et sølvkort til Tivoli på spil blandt dem, der svarede. Og vinderen blev Merethe Nyeng, der bor i Baldersbo.

Billedet er fra sommerfest i Hede- Magleparken.

Tilbage

Nyheder

Mums det er chokolade!Mums det er chokolade!
28 juni 2019 - Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan Findes der noget bedre end fyldte chokolader? For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over...
Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 08.02.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk