Beboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken

I ny undersøgelse fortæller beboerne, at de ønsker sig flere borde og bænke i de grønne områder
08 februar 2019|RSS
Beboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken

Er det godt at bo i Hede- Magleparken?
Så afgjort. Det siger beboerne selv i en ny undersøgelse, som beboerprojektet Hedegaven har lavet.
I undersøgelsen kan man fx læse, at 82,4 procent af beboerne er ”glade” eller ”meget glade” for at have adresse i Hede- Magleparken.
På positivlisten er også de grønne områder, gode lejligheder til en billige husleje og ro og orden.
Endelig trækker det også i den gode retning, at man i Hede- Magleparken er tæt på natur og by, institutioner og skoler. Beboerne glæder sig også over den gode, offentlige transport og gode ejendomsfunktionærer og gårdmænd.
”Hedegaven er jo et projekt, der er afsat penge til frem til 2020. Så vi skal snart ud med en ny ansøgning for den kommende periode. Beboerundersøgelsen skal være med til at kvalificere ansøgningen sådan at beboernes ideer til fremtiden kan komme med,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven.

Masser af ideer
Og ideer er der nok af fra beboerne. De foreslår fx at legepladserne får et løft, og at der kommer flere borde og bænke ved de grønne områder. På idélisten er også: Medbestemmelse omkring udseendet af de grønne arealer, halvtag over cykelstativerne, flere sociale arrangementer, flere forretninger i butikscentret og fælles spisning for familier med leg og debat.
Søren B. Christiansen, der er direktør for Baldersbo, glæder sig over beboerundersøgelsen.
”Vi er i gang med en total ændring af butikscentret, så det skulle gerne give sig selv i den kommende tid.
De andre ideer er også spændende og vi er altid åbne overfor en dialog. Mange af beslutningerne ligger dog hos afdelingsbestyrelsen - og sådan skal det være. Vi har jo et afdelingsdemokrati og det værner vi meget om, men min dør står altid åben, hvis vi kan hjælpe med noget,” siger Søren B. Christiansen.   Undersøgelsen satte også et sølvkort til Tivoli på spil blandt dem, der svarede. Og vinderen blev Merethe Nyeng, der bor i Baldersbo.

Billedet er fra sommerfest i Hede- Magleparken.

Tilbage

Nyheder

Falke stresser mågerFalke stresser måger
14 februar 2019 - På fire år er antallet af måger i to Baldersbo-afdelinger faldet med 71 procent Beboerne i afdeling 10 og 12 i Baldersbo har god grund til at glæde sig i disse dage. Nye optællinger viser nemlig, at...
Mød Baldersbo – på bibliotekerneMød Baldersbo – på bibliotekerne
25 januar 2019 - Årshæftet, der dykker ned i sidste års begivenheder i boligselskabet, kan nu fås på bibliotekerne i hele kommunen Hvad skete der egentlig med de mange måger, som gennem de seneste to år har svinet og...
Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snapsHaps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps
17 januar 2019 - For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde...
Víser 1 til 3 af 173
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 08.02.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk