Beboerhuset i Skovlunde går digitalt

Ejendomskontoret har overtaget arbejdet med udlejningen af festlokalerne i afdeling 5 og 9
30 maj 2023|RSS
Beboerhuset i Skovlunde går digitalt

Verden bliver mere digital – og sådan går det også i Skovlunde, hvor ejendomskontoret nu har overtaget arbejdet med udlejningen af de to populære festlokaler på toppen af beboerhuset i Malmparken.
”For beboerne kommer det til at betyde, at de fremadrettet får hurtigere svar, når de kontakter os for at leje lokalerne. Vi kommer nemlig til at ordne det meste digitalt fremover. Ringer man til os, eller skriver en mail, så kan man forvente svar inden for 24 timer i hverdagene. Lejekontrakten vil man også typisk have på mail efter et par dage,” fortæller Jesper Jurik, der er afdelingsinspektør i Skovlunde.
Og der er travlt med lejekontrakterne i øjeblikket. I april og maj var begge festlokaler næsten udlejet i alle weekenderne. I juni er der indtil videre 16 fester, der venter.
 
Lokalerne kan lejes af andre
For interne lejere, det er dem, der bor i afdeling 5 og 9, koster det et depositum på 1.000 kr. samt 3.100 kr. at leje den lille sal mandag til torsdag. Den store er lidt dyrere og koster 3.600 kr. på hverdage. Fredag til søndag er prisen for den lille sal 3.600 kr. og 4.100 kr. for den store.
Festlokalerne kan imidlertid også lejes af andre beboere i Baldersbo – og det sker ofte. For dem er prisen et depositum på 2.000 kr. Den lille sal koster 4.200 kr., og den store sal koster 4.600 kr., og det er priser fra mandag til torsdag. Fredag til søndag er priserne for den lille sal 4.700 kr. og 5.200 kr. for den store sal.

Faciliteter
• 2 festlokaler med plads til ca. 108 personer i Landskabssalen og ca. 60 personer i Dansesalen
 
I lokalerne er der:
• 4 toiletter til Landskabssalen og 2 toiletter til Dansesalen
• Garderobe
• 1 køkken til hver sal med komplet service og alle moderne køkkenfaciliteter
• Ventilationsanlæg
• Depotrum
• Musikanlæg med mikrofoner
• Projektor
 
Hvis du er interesseret, så kan du kontakte driftscentret på tlf. 4484 5958 mellem kl. 7 og 9 eller på
drift-skovlunde@baldersbo.dk


Billedet øverst på siden er fra et tidligere arrangement i beboerbuset, hvor gæsterne er rykket ud på den store terrasse. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. 

Tilbage

Nyheder

Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Víser 1 til 3 af 392
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 30.05.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk