Baldersbo lægger penge til side

Inflationen betyder, at huslejen stiger to til tre procent næste år, men der bliver også råd til henlæggelser
02 oktober 2023|RSS
Baldersbo lægger penge til side

Du har sikkert også bemærket det: Priserne er steget markant i år. Og det smitter desværre også af på huslejen i Baldersbo i det kommende år, hvor der er stigninger på to til tre procent. Det fortæller selskabets direktør, Søren B. Christiansen.
”Vi har netop afsluttet vores årsmøder med alle afdelingerne, hvor vi har talt om budget og ønsker for næste år. I Baldersbo er vi også ramt af inflationen, så når vi køber ind, betaler vi også mere for ydelser og de varer, vi skal bruge. Og det smitter desværre også af på huslejen,” siger direktøren.
Stigningen på to til tre procent i huslejen er dog fortsat i den lave ende, når man kigger ud over landskabet med lejeboliger i hovedstadsområdet. Bor man fx til leje hos en privat udlejer er forventningen, at huslejen i ’24 vil stige med næste ti procent. Det skriver sitet Husleje.dk

Vedligeholdelse og nybyggeri
Næste års budget byder dog også på positive tiltag. Bl.a. øger selskabet sine henlæggelser med fem procent, hvilket er ret meget, ifølge Søren B, Christiansen.
”Vi skal jo ikke kun kigge et år frem. Vi skal også fremtidssikre Baldersbo. Vi skal have råd til at bygge og vedligeholde også i de kommende år. Derfor skal vi have penge på bogen,” siger han.
Søren B. Christiansen håber også, at der til næste år bliver mulighed for at genoptage arbejdet med at udbygge plejehjemmet Toftehaven. Arbejdet gik i stå sidste sommer, da entreprenøren gik konkurs.
”Vi har nu udvalgt fem entreprenører, der skal komme med et tilbud til os. Så til november ved vi, hvor vi står. Jeg håber, vi kommer i gang snart,” slutter Søren B. Christiansen.
Toftehaven skal udvides med 48 nye plejeboliger.

På billedet er det selskabets direktør, Søren B. Christiansen.

Tilbage

Nyheder

Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024
18 april 2024 - og afvikler ferie for alle selskabets medarbejdere.Såfremt man har brug for at komme i kontakt med os i forbindelse med uopsættelige problemer omkring boligen, kan dette ske ved henvendelse til...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Beboerhuset tiltrækker fællesskaberBeboerhuset tiltrækker fællesskaber
08 april 2024 - Hvad kan man få for 50 kr. i dag? I Skovlunde har de svaret: God mad og en dejlig aften med naboerne. Nyt arrangement allerede på onsdag Den stod på højt belagt smørrebrød, en kold øl og lækre...
Víser 1 til 3 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 02.10.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk