Vind billetter til Cirkus Arena

I august gæster Cirkus Arena Ballerup - og bor du i Baldersbo, så kan du være med i konkurrencen om 10 X 4 fribilletter
05 april 2019|RSS
Vind billetter til Cirkus Arena

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt – Foto: Cirkus Arena

Kunne du godt tænke dig at invitere hele familien gratis i cirkus?
Muligheden er lige her. I august gæster Cirkus Arena nemlig Ballerup og vi har sikret os 40 af de bedste billetter. Vi udlodder dem her på siden til de hurtigste ved tasterne. Vi udtrækker nemlig 10 vindere som hver får 4 billetter. Er du interesseret, så skal du læse videre.
I 2019 er Bubber årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. Cirkusverdenen er nemlig ikke uvant for Bubber. I 1990’erne var han konferencier ved Cirkus Arena 7 år i træk, og i 2017 vikarierede han i en kort periode for konferencier Mille Gori. Det er altså 9. gang, Bubber rejser med Cirkus Arena på turné, men denne gang sætter han selv scenen.

I cirkus bliver drømme til virkelighed
I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden.
Bubber fortæller:
”Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det, der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med ’Cirkus ifølge Bubber’ har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister man vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag”.

Bubbers favoritter i manegen
Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. I forestillingen får Bubber også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios, som i 2019 vender tilbage til manegen.
De to sidste år er Arenas nytænkte cirkusforestillinger blevet særlig godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena ser man frem til at fortsætte succesen med endnu en nytænkt cirkusforestilling.

Skal du med?
Hvis du har lyst til at vinde 4 billetter til årets forestilling, så skal du skynde dig at sende en mail til kenneth@melgaard-wohlisfelt.dk . I emnefeltet skriver du ”Cirkus-konkurrence”. I mailen skriver du også dit fulde navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vinderne får direkte besked. Ansatte i Baldersbo kan ikke deltage i konkurrencen.
Hvis du ikke vinder, så har vi lavet den aftale med Cirkus Arena, at beboere i Baldersbo kan få rabat på årets forestilling i Ballerup den 9. og 10. august. Ved bestillingen oplyser du koden ”Baldersbo” og så får du automatisk 25 kr. i rabat pr. billet.
God tur i cirkus.
Sidst frist for at deltage i konkurrencen er fredag den 12. april 2019.

På billedet er det Bubber, der står klar til at byde indenfor til en festlig forestilling.  

Tilbage

Nyheder

Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Robotterne indtager MåløvRobotterne indtager Måløv
06 juni 2019 - 11 nye robotplæneklippere betyder mere tid til beboerne – og det er også godt for økonomien 11 helt nye robotplæneklippere har nu overtaget arbejdet med at slå græsplænerne i afdelingerne 2, 7, 14 og...
Víser 1 til 3 af 189
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.04.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk