Vind billetter til Cirkus Arena

I august gæster Cirkus Arena Ballerup - og bor du i Baldersbo, så kan du være med i konkurrencen om 10 X 4 fribilletter
05 april 2019|RSS
Vind billetter til Cirkus Arena

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt – Foto: Cirkus Arena

Kunne du godt tænke dig at invitere hele familien gratis i cirkus?
Muligheden er lige her. I august gæster Cirkus Arena nemlig Ballerup og vi har sikret os 40 af de bedste billetter. Vi udlodder dem her på siden til de hurtigste ved tasterne. Vi udtrækker nemlig 10 vindere som hver får 4 billetter. Er du interesseret, så skal du læse videre.
I 2019 er Bubber årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. Cirkusverdenen er nemlig ikke uvant for Bubber. I 1990’erne var han konferencier ved Cirkus Arena 7 år i træk, og i 2017 vikarierede han i en kort periode for konferencier Mille Gori. Det er altså 9. gang, Bubber rejser med Cirkus Arena på turné, men denne gang sætter han selv scenen.

I cirkus bliver drømme til virkelighed
I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden.
Bubber fortæller:
”Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det, der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med ’Cirkus ifølge Bubber’ har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister man vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag”.

Bubbers favoritter i manegen
Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. I forestillingen får Bubber også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios, som i 2019 vender tilbage til manegen.
De to sidste år er Arenas nytænkte cirkusforestillinger blevet særlig godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena ser man frem til at fortsætte succesen med endnu en nytænkt cirkusforestilling.

Skal du med?
Hvis du har lyst til at vinde 4 billetter til årets forestilling, så skal du skynde dig at sende en mail til kenneth@melgaard-wohlisfelt.dk . I emnefeltet skriver du ”Cirkus-konkurrence”. I mailen skriver du også dit fulde navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vinderne får direkte besked. Ansatte i Baldersbo kan ikke deltage i konkurrencen.
Hvis du ikke vinder, så har vi lavet den aftale med Cirkus Arena, at beboere i Baldersbo kan få rabat på årets forestilling i Ballerup den 9. og 10. august. Ved bestillingen oplyser du koden ”Baldersbo” og så får du automatisk 25 kr. i rabat pr. billet.
God tur i cirkus.
Sidst frist for at deltage i konkurrencen er fredag den 12. april 2019.

På billedet er det Bubber, der står klar til at byde indenfor til en festlig forestilling.  

Tilbage

Nyheder

Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Planlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gangPlanlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gang
11 april 2019 - Plejecenter Toftehaven skal de kommende år udvides med op til 50 nye plejeboliger. Planlægningen og inddragelsen er gået i gang Efter planen vil der i år 2022 være bygget op mod 50 nye moderne...
Er vi klar til forandring?Er vi klar til forandring?
01 april 2019 - Bestyrelser og ansatte samlet til foredrag om, hvordan vi reagerer på forandringer. Søren B. Christiansen fortalte om selskabets visioner for fremtiden. Bagefter underholdt hjerneforsker Peter Lund...
Víser 1 til 3 af 181
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.04.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk