Vi holder stadig lukket for personlig betjening

29 september 2020|RSS

På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest fredag den 25. september, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til den 19. oktober.

Siden sidste skrivelse er situationen kun blevet værre og der bliver hver dag smittet mange personer.
Situationen i Ballerup kommune er også kun gået i den forkerte retning, og Ballerup kommune er nu én af de kommuner med flest smittede.
Det er derfor vigtigt, at vi nu alle står sammen igen for at opnå bedring i tallene, så vi passer på de svageste mennesker iblandt os, og så vi undgår at vores hospitaler ikke kan følge med i forhold til at håndtere andre sygdomme.

Beslutningen om forlængelse af nedlukningen betyder også, at alle planlagte møder nu aflyses, og at alle klubaktiviteter indstilles.
Reglerne omkring brug af selskabslokaler indskærpes, således at tidligere udsendte skrivelse om anvendelse af lokalerne fastholdes med yderligere tilføjelse, at arrangementer kun må være for siddende, at der i lokaler, hvor der tidligere har måttet være flere end 50 personer, nu kun må være max. 50 personer, og at arrangementer skal afsluttes senest kl. 22.00.
Såfremt nogen har lejet lokaler og ikke ser sig i stand til at gennemføre arrangementet, vil man kunne få annulleret kontrakt og tilbagebetalt depositum.
Min helt klare anbefaling er, at man endnu engang overvejer om det er nødvendigt at gennemføre arrangementerne i denne tid.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at vi endnu engang må genere jer med udmeldinger om nedsat service og begrænsninger i jeres sociale liv, men håber også, at alle forstår den vanskelige situation, vi alle befinder os i.


Med venlig hilsen
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Sundhedsdag i Hede- MagleparkenSundhedsdag i Hede- Magleparken
26 oktober 2020 - Beboerprojektet Hedegaven var med, da der blev sat fokus på sund mad, mindfulness og fysiske aktiviteter for de yngste Der blev svedt, løbet, sunget og lavet sækkeløb. Torsdag før efterårsferien var...
Nyt liv til tårnene i EskebjerggårdNyt liv til tårnene i Eskebjerggård
19 oktober 2020 - De ti elevatortårne får nye inddækninger fremstillet i fibercement Måske har du også bemærket de høje stilladser som skyder op mod himlen i Eskebjerggård i Måløv? Og måske har du også undret dig...
Vi holder stadig lukket for personlig betjeningVi holder stadig lukket for personlig betjening
13 oktober 2020 - På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest onsdag den 7. oktober, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til nye...
Víser 1 til 3 af 248
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 29.09.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk