Vi holder stadig lukket for personlig betjening

10 november 2020|RSS

På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest onsdag den 7. oktober, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til nye retningslinjer fra myndighederne kommer.

Siden sidste skrivelse er situationen bedret, men der bliver stadig hver dag smittet mange personer.
Situationen i Ballerup kommune er også stadig problematisk med mange konstaterede smittede. Det er derfor stadig vigtigt, at vi alle står sammen for at opnå bedring i tallene.

Beslutningen om stadig nedlukning betyder også, at alle planlagte møder pt. frem til 1. november nu aflyses, at alle klubaktiviteter stadig indstilles og at reglerne omkring brug af fælleshuse opretholdes.
Såfremt nogen har lejet lokaler frem til pt. 1. november og ikke ser sig i stand til at gennemføre arrangementet, vil I kunne få annulleret kontrakt og tilbagebetalt depositum.
Min helt klare anbefaling er, at man endnu engang overvejer, om det er nødvendigt at gennemføre arrangementerne i denne tid.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at vi stadig må genere jer med udmeldinger om nedsat service og begrænsninger i jeres sociale liv, men håber også, at alle forstår den vanskelige situation, vi alle befinder os i.

Denne nedlukning er gældende frem til, at sundhedsmyndighederne igen melder ud om lempelser i anbefalinger og restriktioner.

Med håb om, at alle vil hjælpe med at begrænse smitten, ser jeg frem til, at vi igen kan komme til at leve et normalt liv.


Med venlig hilsen
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Serviceleder på plejecenter: Jeg tror alle her har et omsorgsgenServiceleder på plejecenter: Jeg tror alle her har et omsorgsgen
12 oktober 2020 - Udbringning af pakker og chokolade. Ophængning af lamper og billeder. Ejendomsfunktionærerne på Plejecenter Toftehaven har fået nye arbejdsopgaver her i Coronatiden – vi kiggede forbi For ikke så...
Kan musik stadig røre os?Kan musik stadig røre os?
05 oktober 2020 - Bor du i Baldersbo, kan du komme til en række enestående arrangementer i Baltoppen i oktober og november – for kun 40 kr. Covid19 sætter i disse uger dagligt begrænsninger for vores muligheder. Men...
Vi holder stadig lukket for personlig betjeningVi holder stadig lukket for personlig betjening
29 september 2020 - På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest fredag den 25. september, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til den 19....
Víser 7 til 9 af 252
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.11.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk