Vi holder stadig lukket for personlig betjening

18 november 2020|RSS

På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest onsdag den 7. oktober, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til nye retningslinjer fra myndighederne kommer.

Siden sidste skrivelse er situationen bedret, men der bliver stadig hver dag smittet mange personer.
Situationen i Ballerup kommune er også stadig problematisk med mange konstaterede smittede. Det er derfor stadig vigtigt, at vi alle står sammen for at opnå bedring i tallene.

Beslutningen om stadig nedlukning betyder også, at alle planlagte møder pt. frem til 1. november nu aflyses, at alle klubaktiviteter stadig indstilles og at reglerne omkring brug af fælleshuse opretholdes.
Såfremt nogen har lejet lokaler frem til pt. 1. november og ikke ser sig i stand til at gennemføre arrangementet, vil I kunne få annulleret kontrakt og tilbagebetalt depositum.
Min helt klare anbefaling er, at man endnu engang overvejer, om det er nødvendigt at gennemføre arrangementerne i denne tid.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at vi stadig må genere jer med udmeldinger om nedsat service og begrænsninger i jeres sociale liv, men håber også, at alle forstår den vanskelige situation, vi alle befinder os i.

Denne nedlukning er gældende frem til, at sundhedsmyndighederne igen melder ud om lempelser i anbefalinger og restriktioner.

Med håb om, at alle vil hjælpe med at begrænse smitten, ser jeg frem til, at vi igen kan komme til at leve et normalt liv.


Med venlig hilsen
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Beboerhuset i Skovlunde gør klar til åbningBeboerhuset i Skovlunde gør klar til åbning
10 maj 2021 - Første arrangement er boligselskabets eget repræsentantskabsmøde den 26. maj Der har været tomt, lukket og slukket. Men nu pusler det derude i Beboerhuset i Skovlunde. Trapper vaskes, lamper støves...
Stor succes med gratis bøger i HedegavenStor succes med gratis bøger i Hedegaven
03 maj 2021 - Krimier og børnebøger er populære i Hede- Magleparken. En idé om permanente bogskabe skal drøftes I disse måneder læses der en hel del i Hede- Magleparken. Børnebøger og voksenforfattere som engelske...
Baldersbo – nu på rådhuset, biblioteker og i kulturhuseBaldersbo – nu på rådhuset, biblioteker og i kulturhuse
26 april 2021 - Du kan nu hente årshæftet gratis flere steder i kommunen Nu kan du endelig få det: Det flotte årsmagasin som Baldersbo har udgivet. Magasinet, der er på 44 sider, indeholder masser af gode historier...
Víser 7 til 9 af 285
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 18.11.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk