Vi holder stadig lukket for personlig betjening

Covid 19 efter pressemøde den 28. januar 2021
10 marts 2021|RSS

Oven på regeringens pressemøde i sidste uge kan jeg udlede følgende:
Der er ikke ændret på restriktionerne, som de ser ud nu, men restriktionerne opretholdes frem til udgangen af februar.
Det er forventningen, at den britiske mutation af virus, som er op til 50% mere smitsom, vil tage over og blive den mest udbredte fra midt februar.
Selvom det går rigtig fint med at få bragt både smittetal og indlæggelsestal ned, kan det, hvis ikke vi gør os umage og holder ved, betyde, at tallene igen begynder at gå i den forkerte retning, når den britiske mutant tager over.
Det er selvfølgelig det, vi for alt i verden skal undgå, da det vil give uoverskuelige konsekvenser både for sygehusene, men også for samfundsøkonomien generelt.
Det er derfor ganske fornuftigt og forventeligt, at restriktionerne fortsætter.
Som konsekvens af dette, kan jeg derfor også allerede melde ud, at der stadig vil være lukket for personlig betjening, fysiske møder m.m. frem til tidligst 15. april 2021.
Dvs. at administrationen stadig vil være lukket, men man kan træffe os på telefon eller mail alle hverdage.
I driftscentrene vil kontorerne også stadig være lukket for personlig betjening og det vil stadig være således, at der kun udføres uopsættelige arbejder i lejemålene og efter de gældende retningslinjer.
Ejendomsfunktionærerne møder stadig ind og sørger for de daglige gøremål som vanligt og efter de gældende retningslinjer.
Som konsekvens af udmeldingerne vil alle klubber og beboerlokaler også være lukket til foreløbig 28. februar 2021.
Såfremt der er nogen, som har lavet aftale om leje af beboerlokaler, vil man kunne rette henvendelse og få depositum tilbagebetalt.
Husk at hente smitteappen ned på jeres telefon, den virker godt.
Husk, at I kan få hjælp af kommunen til isolation, hvis I bliver smittet.
Husk at passe på hinanden.

Venlig hilsen
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

400 familier hentede gratis mad i Hedegårdscentret400 familier hentede gratis mad i Hedegårdscentret
07 april 2021 - Lokale butikker støttede gratis maduddeling 31. marts og 3. april – og Baldersbo lagde hus til - igen To tons kød. Et tons mælkeprodukter og 4.000 pakker brød. Dertil kommer flere tons grøntsager,...
Det lysner, men vi må holde ud lidt endnuDet lysner, men vi må holde ud lidt endnu
25 marts 2021 - Så kom der igen en udmelding fra myndighederne vedr. Covid 19.Som sagt så lysner det, men vi bliver også nødt til at holde ud lidt endnu.Planerne er, at Danmark nu igen begynder langsomt at åbne og...
Endnu en ny legeplads skyder op i SkovlundeEndnu en ny legeplads skyder op i Skovlunde
22 marts 2021 - 25 år gammel legeplads takker af. En ny står klar efter påske Der er godt nyt til de legesyge i Skovlunde. En ny legeplads er nemlig på vej i afdeling 5, som tæller Bybuen og Ringtoften.”Den gamle...
Víser 1 til 3 af 274
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.03.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk