Velkommen til torvedag

Sommerfest i Hede- Magleparken onsdag den 15. maj
29 april 2019|RSS
Velkommen til torvedag

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Mere Monitor

Man ved det er forår, når Hede- Magleparken inviterer til torvedag. I år er det onsdag den 15. maj fra kl. 15 på parkeringspladsen bag centret. Det er beboerprojektet Hedegaven, der igen i år står bag alle aktiviteterne. Og der bliver nok at kigge på og tage sig til.
Har du fx ting og sager i dit kælderrum eller bagest i skabet, som du aldrig bruger, så skulle du måske få en bod på loppemarkedet? Du kan også møde livebands og dans på scenen. Der er bål med snobrød og en konkurrence, hvor du kan prøve at slå dine venner i bordfodbold. Du kan også teste din kreative hjerne og lave et badge.
Har du lyst til at lære nyt, så kan du også få gode råd om affaldssortering og møde sundhedsformidlerne, ungerådgivningen, biblioteket, bydelsmødrene og mange flere.

Kom og hør hip hop og rap
Musikken til torvedagen plejer at være et helt kapitel for sig selv. Og i år er ingen undtagelse. Du kan fx møde Hole in the article, M.A.S.K og Kle & Aneesh.
Klee & Aneesh hedder også Silas og Simon og har været interesseret i musik siden de var små. Da de var 14 – 15 år begyndte de for alvor at lave musik. De to er en del af Mere Monitor-projektet i Ballerup, som er et sted for unge med store ambitioner for deres musik. I Mere Monitor arbejder de unge med professionelle branchefolk, der lærer fra sig om alt fra indspilninger, koncerter og musikvideoproduktion.
Silas og Simon arbejder primært med hip hop og rap.
Har du lyst til at hjælpe til på dagen, eller ønsker du en stand til loppemarkedet, så skal du kontakte Mikala Rossing på telefon 3076 1825.
Torvedagen har de seneste år haft en god kontakt til vejrguderne, der har lukket op for masser af solskin, så mon ikke de gør det igen? I tilfælde af regn flyttes festen dog til Hedegårdshallen.
Sommerfesten åbnes af borgmester Jesper Würtzen. 

Her er Kle & Aneesh – eller Silas og Simon. De optræder sammen med en række andre spændende navne på scenen den 15. maj.

Tilbage

Nyheder

Mums det er chokolade!Mums det er chokolade!
28 juni 2019 - Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan Findes der noget bedre end fyldte chokolader? For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over...
Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 29.04.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk