Velkommen til torvedag

Sommerfest i Hede- Magleparken onsdag den 15. maj
29 april 2019|RSS
Velkommen til torvedag

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Mere Monitor

Man ved det er forår, når Hede- Magleparken inviterer til torvedag. I år er det onsdag den 15. maj fra kl. 15 på parkeringspladsen bag centret. Det er beboerprojektet Hedegaven, der igen i år står bag alle aktiviteterne. Og der bliver nok at kigge på og tage sig til.
Har du fx ting og sager i dit kælderrum eller bagest i skabet, som du aldrig bruger, så skulle du måske få en bod på loppemarkedet? Du kan også møde livebands og dans på scenen. Der er bål med snobrød og en konkurrence, hvor du kan prøve at slå dine venner i bordfodbold. Du kan også teste din kreative hjerne og lave et badge.
Har du lyst til at lære nyt, så kan du også få gode råd om affaldssortering og møde sundhedsformidlerne, ungerådgivningen, biblioteket, bydelsmødrene og mange flere.

Kom og hør hip hop og rap
Musikken til torvedagen plejer at være et helt kapitel for sig selv. Og i år er ingen undtagelse. Du kan fx møde Hole in the article, M.A.S.K og Kle & Aneesh.
Klee & Aneesh hedder også Silas og Simon og har været interesseret i musik siden de var små. Da de var 14 – 15 år begyndte de for alvor at lave musik. De to er en del af Mere Monitor-projektet i Ballerup, som er et sted for unge med store ambitioner for deres musik. I Mere Monitor arbejder de unge med professionelle branchefolk, der lærer fra sig om alt fra indspilninger, koncerter og musikvideoproduktion.
Silas og Simon arbejder primært med hip hop og rap.
Har du lyst til at hjælpe til på dagen, eller ønsker du en stand til loppemarkedet, så skal du kontakte Mikala Rossing på telefon 3076 1825.
Torvedagen har de seneste år haft en god kontakt til vejrguderne, der har lukket op for masser af solskin, så mon ikke de gør det igen? I tilfælde af regn flyttes festen dog til Hedegårdshallen.
Sommerfesten åbnes af borgmester Jesper Würtzen. 

Her er Kle & Aneesh – eller Silas og Simon. De optræder sammen med en række andre spændende navne på scenen den 15. maj.

Tilbage

Nyheder

Flot sommerfest i Hede- MagleparkenFlot sommerfest i Hede- Magleparken
16 maj 2019 - Onsdagens torvedag bød på masser af underholdning, spændende mad og højt humør Tekst & Foto: Kenneth WöhlisfeltIntet var overladt til tilfældighederne: Solen skinnede, der duftede af mad fra...
Alle legepladser i Baldersbo tjekkesAlle legepladser i Baldersbo tjekkes
13 maj 2019 - Legepladserne har været lukket efter en ulykke. Flere er nu åbne igen – efter at de er godkendt af fagfolk Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Alle legepladser i Baldersbo har været afspærret, siden en...
Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Víser 1 til 3 af 184
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 29.04.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk