Stor succes med gratis bøger i Hedegaven

Krimier og børnebøger er populære i Hede- Magleparken. En idé om permanente bogskabe skal drøftes
03 maj 2021|RSS
Stor succes med gratis bøger i Hedegaven

I disse måneder læses der en hel del i Hede- Magleparken. Børnebøger og voksenforfattere som engelske John le Carré og sydafrikanske Wilbur Smith er populære blandt beboerne. Det fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i beboerprojektet Hedegaven.
”Først på året fik vi ryddet op i nogle gamle kasser, hvor vi fandt en masse bøger. Dem har vi nu sat ud foran Hedegaven på et ta-selv bord. Det er hurtigt blevet populært og mange beboere kommer forbi for at finde en gratis bog. Siden har Hedegårdsskolen spurgt, om vi ville have nogle af deres bøger og det sagde vi ja-tak til,” fortæller Mikala Rossing.
Og gode, gamle bøger tiltrækker åbenbart flere bøger.
”En beboer kom forbi og spurgte, om vi ville have nogle af hendes bøger. Det blev til seks flyttekasser. Jo, der er virkelig stor interesse for vores lille gratis-boghandel.”

Bøger i skabe?
Ved ta-selv bordet med udgivelser er det specielt børnebøgerne, der er populære – og derfor modtager Hedegaven gerne sjove og spændende bøger til de mindste.
”Med bogprojektet kommer vi også i dialog med andre beboere end vi normalt taler med, hvilket vi er rigtig glade for,” siger projektlederen.
Mikala Rossing ser gerne, at ideen med ta-selv bøgerne bliver permanent.
”Vi flytter jo vores ta-selv bogbord lidt ind og ud – alt efter vejret. Jeg kunne godt tænke mig nogle bogskabe, der stod permanent rundt omkring i gårdene. Så kunne beboerne hente læsestof uanset vejret.”
Ideen vil Hedegaven nu vende med bestyrelsen i Hede- Magleparken.
Har du nogle gode og ikke alt for slidte børnebøger, du gerne vil af med, så kan du skrive til Mikala Rossing på adressen: mr@baldersbo.dk

Billedet er fra Hedegaven, hvor der er godt gang i læsningen af de mange gratisbøger.

Tilbage

Nyheder

Farvel til altankoncerterneFarvel til altankoncerterne
20 september 2021 - Musikeren Andreas Langvad afsluttede to sæsoner med musik i Baldersbo. Den sidste koncert fandt sted i Måløv Der var sol, sommerstemning og rosé i glassene, da musikeren Andreas Langvad afsluttede...
Stor succes for torvedagen i Hede- MagleparkenStor succes for torvedagen i Hede- Magleparken
13 september 2021 - Beboerne glædede sig over, at de igen kunne mødes til fest og fællesskab Lige i solen og foran scenen sad borgmester Jesper Würtzen og spiste grillmad. Bag ham stod formanden for Hede- Magleparken,...
Kom til fest i Hede- MagleparkenKom til fest i Hede- Magleparken
06 september 2021 - På torsdag er der igen torvedag bag Hedegårdscentret med masser af aktiviteter og underholdning Hvem havde troet det var muligt igen? At lytte til sang og musik. Hygge med dejlig mad og være sammen...
Víser 4 til 6 af 295
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 03.05.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk