Sommerfest på vej i Måløv

Ny bestyrelse i afdeling 14 vil forsøge at samle beboerne til fest igen
14 marts 2019|RSS
Sommerfest på vej i Måløv

Sommerfesten skal tilbage.
Det er den forholdsvis nye bestyrelse i afdeling 14 i Måløv helt enige om. Derudover gør man klar til at indkøbe en ny og stor hoppepude til glæde og gavn for områdets børn.
Det fortæller Anil Kiran, der er formand for bestyrelsen.
”Hele bestyrelsen blev valgt ind på en ekstraordinær generalforsamling i maj sidste år. Vi blev så genvalgt på den ordinære generalforsamling i august og har brugt tiden på at finde os til rette som bestyrelse,” siger formanden der blot er 28 år. På trods af sine unge alder kender Anil dog ret meget til afdeling 14.
”Jeg har boet her næsten hele mit liv. Jeg flyttede hertil, da jeg var et år. Nu har jeg lige fået et lille barn, og jeg synes at området er meget trygt og roligt, så derfor er jeg blevet boende.”

Flot fastelavnsfest
Den nye bestyrelse med Anil Kiran i spidsen tæller i alt fem personer.
”Der er ingen, der har erfaring fra bestyrelsesarbejdet i en boligorganisation, men vi har siddet i andre bestyrelser,” siger Anil Kiran.
I afdeling 14 har der lige været en flot fastelavnsfest, en tradition som har været sat på pause i nogle år.
”Vi skal have fællesarrangementerne tilbage. Engang havde vi en beboerrådgiver herude, der arrangerede ture til fx Legoland. Sådan noget vil vi som bestyrelse gerne arrangere, men vi skal lige finde vores ben,” fortæller formanden, der nu ser frem mod sommerfesten.
”Det er naturligvis en fest for beboerne, men vi plejer også at byde velkommen til andre, som har lyst til at være sammen med os – og sådan bliver det også i år”.

På billedet kan du se børnene i afdeling 14 hygge sig på den gamle hoppepude. Den er desværre gået så meget i stykker, at afdelingen er på vej ud for at købe en ny. Den nye skulle gerne være på plads her i foråret. 

Tilbage

Nyheder

Flot sommerfest i Hede- MagleparkenFlot sommerfest i Hede- Magleparken
16 maj 2019 - Onsdagens torvedag bød på masser af underholdning, spændende mad og højt humør Tekst & Foto: Kenneth WöhlisfeltIntet var overladt til tilfældighederne: Solen skinnede, der duftede af mad fra...
Alle legepladser i Baldersbo tjekkesAlle legepladser i Baldersbo tjekkes
13 maj 2019 - Legepladserne har været lukket efter en ulykke. Flere er nu åbne igen – efter at de er godkendt af fagfolk Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Alle legepladser i Baldersbo har været afspærret, siden en...
Velkommen til torvedagVelkommen til torvedag
29 april 2019 - Sommerfest i Hede- Magleparken onsdag den 15. maj Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Mere Monitor Man ved det er forår, når Hede- Magleparken inviterer til torvedag. I år er det onsdag den 15. maj...
Víser 1 til 3 af 184
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 14.03.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk