Se, der er en giraf ved vores opgang!

Børn og voksne maler billeder til indgangspartierne i Måløvvang og Eskebjerggård
24 august 2020|RSS
Se, der er en giraf ved vores opgang!

En luftballon svæver på en flot blå baggrund omgivet af hvide skyer. Kurven under ballonen er sirligt tegnet op. Ved siden af står verdens måske sødeste giraf og kigger på os med store øjne og strittende ører.
De to malerier, som du kan se på billedet, er en del af den nye udsmykning i Måløvvang og Eskebjerggård i Måløv.
”Før Corona-krisen besluttede vi, at alle opgangstavlerne over vores døre skulle udskiftes. Vi satte derfor børn og voksne stævne i vores beboerhus for at male. Vi malede uafbrudt i fire timer og indtil videre har vi lavet 12 meget flotte malerier, men vi skal bruge 30, så der er et stykke vej endnu,” siger Tanja Andersen, der er formand for beboerne i Eskebjerggård og Måløvvang.
 
En del af vores identitet
For dem, som ikke kender afdelingerne i Måløv, kan vi fortælle, at der over alle indgangspartierne hænger en træplade, som har et malet motiv. Et sted kigger en ugle ned. Et andet sted lyser en flot måne. Men motiverne har efterhånden en del år bag sig og er blevet falmet af solen og slidt af regn og sne.
”De billeder er også lavet af beboerne, men er efterhånden gamle. Billederne over opgangsdørene er jo en del af vores identitet, så vi var slet ikke i tvivl om, hvorvidt de fortsat skulle være der. Selvfølgelig skulle de det,” siger Tanja, mens hun viser de mange nye billeder frem, der pt er i depot i beboerhuset Æsken.
”Ideen til nye billeder kom, fordi vi har fået nye lamper herude. Pludselig kunne man bedre se indgangspartierne – og dermed også de gamle og lidt slidte billeder. Det måtte der gøres noget ved.”

Tema: Børnenes fantasi
I bestyrelsen diskuterede man, om de nye motiver skulle bygges op over et tema og bestemte farver. Men sådan gik det ikke.
”Temaet blev børnenes fantasi. Og næsten alt er tilladt. Vi vil naturligvis ikke have malerier, der støder nogen, men ellers er alt i spil – også farvevalg og blandingsfarver,” forklarer Tanja Andersen.
 ”Her i efteråret inviterer vi igen. Og jeg ved, at børn og voksne er klar. De synes det var en rigtig fin dag og de hyggede sig virkelig. Jeg håber vi bliver færdige i september, og at alle billederne kan komme op i år,” slutter formanden.
Det er ejendomskontoret i afdeling 14, som har hjulpet beboerne med at indkøbe maling og nye træplader, der kan males på.

På billedet er det Tanja Andersen med nogle af de flotte motiver, der snart kommer op at hænge i Måløv. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Ny formand for BaldersboNy formand for Baldersbo
17 september 2020 - Marianne Wisén afløser Lene Rasmussen, der var selskabets formand i 11 år Hun var formand for Baldersbo i 11 år, næstformand i ti år – og forinden menigt medlem af hovedbestyrelsen. Til sammen bliver...
Covid 19 - Midlertidig nedlukningCovid 19 - Midlertidig nedlukning
14 september 2020 - I lyset af den seneste tids genopblussen af spredning med Coronavirus ser Baldersbo sig nød-saget til igen midlertidigt at lukke for personlige henvendelser både på alle vores ejendoms-kontorer og i...
Fælleshuset i Skovlunde er åbnet igenFælleshuset i Skovlunde er åbnet igen
07 september 2020 - Alt er udlejet i september. Det er særligt forsinkede konfirmationer som fylder kalenderen op. Og så er afdeling 5 og 9 gået sammen om at planlægge en plænekoncert Der er liv i Fælleshuset i...
Víser 1 til 3 af 241
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 24.08.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk