Robotterne indtager Måløv

11 nye robotplæneklippere betyder mere tid til beboerne – og det er også godt for økonomien
06 juni 2019|RSS
Robotterne indtager Måløv

11 helt nye robotplæneklippere har nu overtaget arbejdet med at slå græsplænerne i afdelingerne 2, 7, 14 og 16 i Måløv. De nye maskiner er lige kommet på græs og kan opleves i alle dagtimerne på ugens hverdage. Til aften og i weekenderne holder de fri og kører selv tilbage til deres station for at lade op.
”Robotklipperne kommer til at betyde, at vi sparer en masse arbejdstimer på at slå græs. Som udgangspunkt skal græsset klippes en gang om ugen i 40 uger. Det er næsten en fuldtidsstilling, vi sparer” siger René Nørst fra ejendomskontoret i Måløv.
Ingen bliver dog opsagt fordi Baldersbo indsætter 11 robotplæneklippere. Alligevel venter der en stor besparelse for beboerne forude.

Udstyret med GPS
”Tanken er, at tiden, der bliver frigivet, skal bruges til at løse andre opgaver for beboerne. Det kan fx være udskiftning af blandingsbatterier, nye lister ved vinduerne eller en ny stikkontakt. Det er opgaver, vi tidligere har fået eksterne håndværkere til at lave for os. Nu kan vi gøre det selv og på den måde spare penge,” siger René Nørst.
100 procent selvkørende er de nye robotter dog ikke. De skal fortsat renses, vaskes og ind i mellem have nye knive.
”Robotplæneklipperne er indrettet på den måde, at de er opsat til kun at kunne køre på vores områder. Bliver de fjernet, så stopper de med at køre og kan kun sættes i gang igen ved at indtaste en kode, derudover udsender de en hyletone. De er også udstyret med en GPS, så vi hele tiden kan se, hvor de befinder sig,” slutter René Nørst.

På billedet er det René Nørst, der tester en af de nye plæneklippere.

Tilbage

Nyheder

Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Værsgo, så er der serveret!Værsgo, så er der serveret!
29 maj 2019 - Afdeling 5 inviterer indenfor til fællesspisning og hyggeligt samvær De har talt om det i flere år. Men nu skal det altså være.Fællesspisningen i afdeling 5 er en realitet. Første arrangement finder...
Víser 1 til 3 af 189
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 06.06.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk