Plejecenter – nu med fredagsbar

Om kort tid kan beboerne på Plejecenter Lundehaven mødes over en sjus i den nye bar
27 februar 2018|RSS
Plejecenter – nu med fredagsbar

På Plejecenter Lundehaven i Skovlunde mangler de i hvert fald ikke gode ideer til, hvordan man hygger om beboerne og samtidig skaber et større fællesskab. Sidste år kunne Lundehaven åbne et stort hyggehjørne – en slags udestue - med hvidmalede kurvemøbler, hvor beboerne kunne nyde solen gennem de store vinduer. Udsigten er heller ikke dårlig med kig til livet omkring torvet nedenfor. Og samtidig rykkede en kanin ind for at skabe ekstra hygge.
”Nu har vi så købt en gammel bar, som vi er ved at slibe og male. Beboerne hjælper så meget til, som de kan. Vi håber den er klar om et par uger,” fortæller Malene Foss Svalling fra plejecentret.

ET STØRRE FÆLLESSKAB
Tanken er, at den nye bar skal holde åbent for beboerne fredag eftermiddag.
”I baren skal beboerne mødes over en kold øl eller en sjus. Og de glæder sig allerede. Udover hyggen, så kan det jo også være med til at skabe et større fællesskab beboerne i mellem,” siger Malene Foss Svalling.
Om kaninen, der bærer navnet Ninus, også bliver inviteret med til fredagsbar må tiden vise. Men ensom bliver den i hvert fald ikke. Ninus har nemlig fået selskab af nogle undulater, der også er rykket ind i udestuen.
Plejecenter Lundehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

På billedet er det Malene Foss Svalling fra plejecentret, der har taget plads i en af de bløde stole. Det er
Rikke Rasmussen, der holder kaninen Ninus. Om kaninhuset skal vige for baren er noget usikkert endnu. 

Tilbage

Nyheder

Fortæl for livetFortæl for livet
20 september 2018 - Ældre i Hede- Magleparken fortæller betydningsfulde historier om deres liv ”Fortæl for livet” er titlen på en række formiddage i beboerprojektet Hedegaven i Hede- Magleparken. Her mødes man, lytter...
Huslejenedsættelser i alle afdelingerHuslejenedsættelser i alle afdelinger
13 september 2018 - Beboerne får huslejebesparelser på op til 500 – 600 kr. - om måneden til næste år Bor du i Baldersbo, så kan du godt smile lidt ekstra i disse dage. Til næste år kan du nemlig se frem til en...
Kom med på kulturvandring i Hede- MagleparkenKom med på kulturvandring i Hede- Magleparken
07 september 2018 - Turen byder på historier fra området, musik og fællesspisning Så kan du godt snøre skoene og finde efterårstrøjen frem. Onsdag den 12. september kl. 16.30 er der nemlig arrangeret en kulturvandring i...
Víser 1 til 3 af 157
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.02.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk