…og så cykler vi derudaf!

Ny aftale på plads: Afdeling 5 og 9 går sammen om ny motionsklub i fælleshuset i Skovlunde
05 november 2018|RSS
…og så cykler vi derudaf!

Til foråret slår en ny motionsklub dørene op i fælleshuset i Skovlunde. Det er de to afdelinger, 5 og 9, der ligger rundt om fælleshuset, netop blevet enige om. Og alle beboere i de to afdelinger er velkomne, det fortæller Jan Lildrup, der er formand for afdeling 5.
Gennem mange år har afdeling 9 haft en motionsklub i en kælder i bebyggelsen, men de ville gerne op i lyset og samtidig have lidt flere moderne faciliteter.
”Og i fælleshuset har vi netop et ledigt lokale med en fin udsigt. Vi er derfor blevet enige med afdeling 9 om at de nedlægger deres gamle motionsklub og sammen med os i afdeling 5 opretter en ny, sådan at alle beoerne kan få glæde at det nye motionslokale,” siger Jan Lildrup.
I den nærmeste fremtid skal det kommende motionslokale gøres klar til den nye klub og nye træningsmaskiner skal indkøbes.
”Vi holder stiftende generalforsamling i foråret, men det står allerede nu klart, at motionsrummet kommer til at holde åbent fra mandag morgen til fredag eftermiddag. Vi har besluttet, at motionslokalet holder lukket i weekenden. Det er jo i samme ejendom vi har festlokalerne og vi synes ikke, vi kan være bekendt at have svedende motionister sammen med folk, der skal til en fin fest,” slutter formanden.

På billedet kan du se beboerhuset i Skovlunde. Det nye motionslokale kommer til at ligge på bagsiden og med udsigt ud over de grønne arealer.

Tilbage

Nyheder

Ny vaskeordning giver huslejenedsættelserNy vaskeordning giver huslejenedsættelser
12 november 2018 - Beboerne i afdeling 12 har stemt ja til egenbetaling i vaskeriet Fra årsskiftet kommer det til at koste 10 kr. at få vasket en stor maskine tøj i afdeling 12. Det har et stort flertal af beboerne...
Nu kan du komme billigt i teatretNu kan du komme billigt i teatret
30 oktober 2018 - Baldersbo har sikret sig billetter til en række spændende forestillinger på Baltoppen. Skal du med? Har du lyst til at opleve teater og musik til næsten ingen penge? Så skal du læse med her.Baldersbo...
Baldersbo rejser sag i FolketingetBaldersbo rejser sag i Folketinget
24 oktober 2018 - Selskabets direktør mener, at realkreditinstitutter og banker skjuler omkostninger, der i sidste ende kan koste en boligafdeling op til halv million kr. i skjulte gebyrer I den nærmeste fremtid er...
Víser 1 til 3 af 163
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk