…og så cykler vi derudaf!

Ny aftale på plads: Afdeling 5 og 9 går sammen om ny motionsklub i fælleshuset i Skovlunde
05 november 2018|RSS
…og så cykler vi derudaf!

Til foråret slår en ny motionsklub dørene op i fælleshuset i Skovlunde. Det er de to afdelinger, 5 og 9, der ligger rundt om fælleshuset, netop blevet enige om. Og alle beboere i de to afdelinger er velkomne, det fortæller Jan Lildrup, der er formand for afdeling 5.
Gennem mange år har afdeling 9 haft en motionsklub i en kælder i bebyggelsen, men de ville gerne op i lyset og samtidig have lidt flere moderne faciliteter.
”Og i fælleshuset har vi netop et ledigt lokale med en fin udsigt. Vi er derfor blevet enige med afdeling 9 om at de nedlægger deres gamle motionsklub og sammen med os i afdeling 5 opretter en ny, sådan at alle beoerne kan få glæde at det nye motionslokale,” siger Jan Lildrup.
I den nærmeste fremtid skal det kommende motionslokale gøres klar til den nye klub og nye træningsmaskiner skal indkøbes.
”Vi holder stiftende generalforsamling i foråret, men det står allerede nu klart, at motionsrummet kommer til at holde åbent fra mandag morgen til fredag eftermiddag. Vi har besluttet, at motionslokalet holder lukket i weekenden. Det er jo i samme ejendom vi har festlokalerne og vi synes ikke, vi kan være bekendt at have svedende motionister sammen med folk, der skal til en fin fest,” slutter formanden.

På billedet kan du se beboerhuset i Skovlunde. Det nye motionslokale kommer til at ligge på bagsiden og med udsigt ud over de grønne arealer.

Tilbage

Nyheder

Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snapsHaps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps
17 januar 2019 - For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde...
Velkommen til nytårskurVelkommen til nytårskur
11 januar 2019 - Torsdag var alle afdelingsbestyrelser samlet for at få en orientering om året der gik Torsdag aften var kælderen under Baldersbo-huset på Præstevænget helt fyldt op. Indenfor var alle...
Et træ fyldt med drømmeEt træ fyldt med drømme
02 januar 2019 - Beboerne på plejecenter Lundehaven sætter ord på deres drømme – og flere af dem bliver nu til virkelighed Tænk hvis dine drømme kunne blive til virkelighed.Det kan de faktisk. I hvert fald hvis du...
Víser 1 til 3 af 170
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk