…og så cykler vi derudaf!

Ny aftale på plads: Afdeling 5 og 9 går sammen om ny motionsklub i fælleshuset i Skovlunde
05 november 2018|RSS
…og så cykler vi derudaf!

Til foråret slår en ny motionsklub dørene op i fælleshuset i Skovlunde. Det er de to afdelinger, 5 og 9, der ligger rundt om fælleshuset, netop blevet enige om. Og alle beboere i de to afdelinger er velkomne, det fortæller Jan Lildrup, der er formand for afdeling 5.
Gennem mange år har afdeling 9 haft en motionsklub i en kælder i bebyggelsen, men de ville gerne op i lyset og samtidig have lidt flere moderne faciliteter.
”Og i fælleshuset har vi netop et ledigt lokale med en fin udsigt. Vi er derfor blevet enige med afdeling 9 om at de nedlægger deres gamle motionsklub og sammen med os i afdeling 5 opretter en ny, sådan at alle beoerne kan få glæde at det nye motionslokale,” siger Jan Lildrup.
I den nærmeste fremtid skal det kommende motionslokale gøres klar til den nye klub og nye træningsmaskiner skal indkøbes.
”Vi holder stiftende generalforsamling i foråret, men det står allerede nu klart, at motionsrummet kommer til at holde åbent fra mandag morgen til fredag eftermiddag. Vi har besluttet, at motionslokalet holder lukket i weekenden. Det er jo i samme ejendom vi har festlokalerne og vi synes ikke, vi kan være bekendt at have svedende motionister sammen med folk, der skal til en fin fest,” slutter formanden.

På billedet kan du se beboerhuset i Skovlunde. Det nye motionslokale kommer til at ligge på bagsiden og med udsigt ud over de grønne arealer.

Tilbage

Nyheder

Mums det er chokolade!Mums det er chokolade!
28 juni 2019 - Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan Findes der noget bedre end fyldte chokolader? For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over...
Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk