Nye plejeboliger klar til indflytning

De første beboere kan flytte ind i Toftehaven midt i oktober
22 september 2017|RSS
Nye plejeboliger klar til indflytning

Om godt tre uger, den 16. oktober, er seks nye plejeboliger klar til indflytning i Toftehaven. Toftehaven er et plejecenter, der ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune. De nye boliger, der ligger i den bygning, der hedder Pirolen, er blevet istandsat og fået nye og større badeværelser, et te-køkken og udgang til egen terrasse. Oprindelig var der otte boliger, men under ombygningen er de blevet til seks for at give mere plads.
Den officielle indvielse kommer dog først til at ske den 8. november, hvor beboere og pårørende er inviteret til kaffe og hygge.
”Det glæder mig, at vi nu kan aflevere seks helt nye og moderne boliger, der alle er udført i gode og holdbare materialer. Jeg håber, at det nye byggeri i mange år frem vil danne rammen om et godt liv for beboerne i Toftehaven. Det betyder meget for os, at vi kan skabe nogle gode og brugervenlige boliger for vores ældre borgere – et sted, hvor de føler sig trygge og hjemme,” siger Søren B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo. 
Toftehaven er et af Ballerups største plejecentre med 64 pladser.

På billedet kan du se, hvordan der så ud i Toftehaven for et par måneder siden. Om tre uger står det hele færdigt – og beboerne er klar til at flytte ind.

Tilbage

Nyheder

Fortæl for livetFortæl for livet
20 september 2018 - Ældre i Hede- Magleparken fortæller betydningsfulde historier om deres liv ”Fortæl for livet” er titlen på en række formiddage i beboerprojektet Hedegaven i Hede- Magleparken. Her mødes man, lytter...
Huslejenedsættelser i alle afdelingerHuslejenedsættelser i alle afdelinger
13 september 2018 - Beboerne får huslejebesparelser på op til 500 – 600 kr. - om måneden til næste år Bor du i Baldersbo, så kan du godt smile lidt ekstra i disse dage. Til næste år kan du nemlig se frem til en...
Kom med på kulturvandring i Hede- MagleparkenKom med på kulturvandring i Hede- Magleparken
07 september 2018 - Turen byder på historier fra området, musik og fællesspisning Så kan du godt snøre skoene og finde efterårstrøjen frem. Onsdag den 12. september kl. 16.30 er der nemlig arrangeret en kulturvandring i...
Víser 1 til 3 af 157
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 22.09.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk