Nye plejeboliger klar til indflytning

De første beboere kan flytte ind i Toftehaven midt i oktober
22 september 2017|RSS
Nye plejeboliger klar til indflytning

Om godt tre uger, den 16. oktober, er seks nye plejeboliger klar til indflytning i Toftehaven. Toftehaven er et plejecenter, der ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune. De nye boliger, der ligger i den bygning, der hedder Pirolen, er blevet istandsat og fået nye og større badeværelser, et te-køkken og udgang til egen terrasse. Oprindelig var der otte boliger, men under ombygningen er de blevet til seks for at give mere plads.
Den officielle indvielse kommer dog først til at ske den 8. november, hvor beboere og pårørende er inviteret til kaffe og hygge.
”Det glæder mig, at vi nu kan aflevere seks helt nye og moderne boliger, der alle er udført i gode og holdbare materialer. Jeg håber, at det nye byggeri i mange år frem vil danne rammen om et godt liv for beboerne i Toftehaven. Det betyder meget for os, at vi kan skabe nogle gode og brugervenlige boliger for vores ældre borgere – et sted, hvor de føler sig trygge og hjemme,” siger Søren B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo. 
Toftehaven er et af Ballerups største plejecentre med 64 pladser.

På billedet kan du se, hvordan der så ud i Toftehaven for et par måneder siden. Om tre uger står det hele færdigt – og beboerne er klar til at flytte ind.

Tilbage

Nyheder

Nye Stemmer i BallerupNye Stemmer i Ballerup
19 februar 2018 - 100% Fremmed? er titlen på en ny udstilling, der består af 100 personlige fortællinger i tekst og billeder af tidligere flygtninge, der er kommet til Danmark siden 1956. En del af udstillingen kan...
Fastelavn er mit navn…Fastelavn er mit navn…
05 februar 2018 - På lørdag er der fastelavnsfest i Hede- Magleparken På lørdag den 10. februar går det løs med den helt store fastelavnsfest i Hede- Magleparken. Arrangementet, som er for alle børn i bebyggelsen,...
Plejecenter Lindehaven køber campingvognPlejecenter Lindehaven køber campingvogn
29 januar 2018 - Vognen får dog en fast plads i haven og indvies til foråret Når foråret kommer, så kan beboerne på Plejecenter Lindehaven på Præstevænget glæde sig til at komme på camping. Lindehaven har nemlig købt...
Víser 1 til 3 af 136
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 22.09.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk