Ny og større legeplads på vej i Skovlunde

Børn i afdeling 9 bliver udfordret på balancen, når den nye legeplads åbner om 14 dage
30 maj 2022|RSS
Ny og større legeplads på vej i Skovlunde

Indtil i sidste uge lå der en noget slidt og gammel legeplads ud for nummer 119 i Ringtoften i Skovlunde. Nu er den væk – og håndværkerne er i gang med at opsætte en ny. Det fortæller Jesper Jurik, der er afdelingsinspektør og ansvarlig for driften i Skovlunde.
”Den nye legeplads er større end den gamle. Ja, den er faktisk 2,5 meter bredere og så er den 23 meter i længden,” siger Jesper Jurik.
Det er driftsfolkene selv, der har pillet den gamle legeplads ned. Den nye opsættes af legepladsfabrikanten Kompan og skal efter planen stå klar om 14 dage.
Med den nye legeplads bliver afdeling 9 nu indehaver af fire helt nye legeområder.
”Den sidste legeplads her bliver for de lidt ældre børn,” siger afdelingsinspektøren.
Og er man barn, så bliver der nok at glæde sig til, når den nye legeplads åbner. Pladsen har nærmest karakter af en bane, som man skal balancere sig igennem, men den har også fuglereddegynge og vippe.

Sikker legeplads
”På den nye legeplads skal man kunne lege ”jorden er giftig” og fangeleg. Derfor får vi lagt faldunderlag på hele området. Vi har i bestyrelsen gjort meget for at skabe nogle forskellige legepladser for børnene. Derfor er det også os, der har bestemt aktiviteterne på den nye plads,” siger Birger Jensen, der er formand for afdelingen.
Sikkerheden har også haft stor betydning, da man bestilte den nye legeplads.
”Vi føler os meget sikre i hænderne på leverandøren. De er meget strikse omkring sikkerheden og har bl.a. leveret tegninger, hvor der er indtegnet sikkerhedsområder omkring de enkelte aktiviteter. Derudover har vi aftalt med vores egne folk, at de går alle legepladserne igennem ugentligt for at se, om alt er som det skal være. En gang om året får vi det hele tjekket igennem af en uvildig legepladsinspektør,” slutter Birger Jensen.
 
Her er der blevet leget en del, men nu er det altså slut – for en kort periode. På billedet er ejendomsfunktionærerne ved at rive den gamle legeplads ned. I uge 24 står en ny klar. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Borgmester med opfordring: Kom til årsmødeBorgmester med opfordring: Kom til årsmøde
12 september 2022 - Torvedag med masser af aktiviteter og underholdning blev traditionen tro åbnet af borgmesteren Efterårsvejret havde lagt sig over Ballerup i torsdags. Sol og varme var erstattet af en noget kold og...
Kom og dans med BjörkKom og dans med Björk
07 september 2022 - Bor du i Baldersbo, kan du komme i Baltoppen og opleve masser af teater – for kun 40 kr. I samarbejde med Baltoppen Live kan Baldersbo også i dette efterår tilbyde dig masser af kulturoplevelser til...
Kontoret er lukketKontoret er lukket
31 august 2022 - Tirsdag den 9. september er kontoret lukket for fysiske ekspeditioner pga. opgradering af vores IT-netværk. Du kan stadig komme i kontakt med os på tlf 44970886 eller på mail.
Víser 7 til 9 af 348
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 30.05.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk