Ny boldbane og skaterrampe i Malmparken

Masser af liv på udearealerne bag beboerhuset i Skovlunde
30 august 2021|RSS
Ny boldbane og skaterrampe i Malmparken

En helt ny boldbane med gummibelægning er blevet en stor succes ved afdeling 9 i Skovlunde. Og det samme er skaterrampen ved siden af. Her kommer folk nemlig udefra for at skate, fortæller Birger Jensen, der er formand for afdelingen i Ringtoften.
”Flere ser rampen fra toget, når de kører forbi – og så kommer de herned. Og det er både børn og voksne, siger formanden.
For Birger Jensen er det ikke et problem, at andre end beboerne bruger de nye fritidsaktiviteter.
”Det skaber jo liv og alle passer godt på hinanden. Vores nye legepladser mellem blokkene bliver jo også brugt af fx dagplejen og deres børn. Det synes jeg bare er dejligt.”

Flyttet for at give plads til byggeri
Der har tidligere været en boldbane ved afdeling 9. Banen stod dengang på boligselskabet AABs område, men blev delt med beboerne i afdeling 9.
”AAB skal imidlertid bygge der, hvor fodboldbanen lå – og derfor besluttede vi i fællesskab at flytte den over på vores område. Det viste sig så, at man ikke bare kunne flytte den tidligere bane – og så byggede man en ny – og med gummibelægning. Det er alle meget tilfredse med,” siger Birger Jensen.
Ved boldbanen er der også kommet nogle meget eftertragtede bænk-podier, hvor man kan slænge sig og nyde solen.

Nye plader til skaterne
Der har i otte år været en skaterbane ved afdelingerne i Ringtoften, men i forbindelse med AABs byggeplaner, er den også blevet rykket over på Baldersbo-matriklen – og så har den fået en opgradering med nye plader. Det betyder, at børn og unge på løbehjul også finder vej til rampen.
”Vi er super glade for alt det nye. Boldbanen er nok den mest populære lige nu. Men vi fik også en længere bane, fordi vi lod den gå helt ud til skellet, så nu er der mere plads at spille på,” slutter Birger Jensen.

På billedet kan du se den nye boldbane. Da vi var forbi, var det Ida og Anne Marie, der driblede med bolden. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Covid-19Covid-19
29 november 2021 - Fra mandag den 29. november skal der bæres mundbind ved besøg på vores kontorer Da smitten i Danmark nu igen er meget udbredt, har myndighederne indført nye foranstaltninger for at holde samfundet i...
Gl. Skolevej går grøntGl. Skolevej går grønt
23 november 2021 - Beboerne har dannet en forening, der sætter fokus på det grønne – og fællesskabet En lille lund med otte forskellige æblesorter, højbede med grønlangkål, spidskål, purløg og peberrod. Jo, der er...
Monique synger julen indMonique synger julen ind
17 november 2021 - Musik og teater i julemåneden på Plejecenter Lindehaven Hun har været der før – og nu kommer hun heldigvis igen. Sangerinden Monique gæster den 20. december Plejecenter Lindehaven for at give en flot...
Víser 1 til 3 af 302
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 30.08.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk