Ny bestyrelse i Måløv

Pia Rohde er tilbage i formandsstolen, men denne gang i afdeling 16
18 oktober 2021|RSS
Ny bestyrelse i Måløv

Det er tre år siden, at Pia Rohde havde formandskasketten på sidst. Dengang boede hun i afdeling 14 i Måløv og havde 421 boliger at se til. Siden er hun flyttet, dog ikke så langt, og har i dag adresse i afdeling 16 på Jørgen Andersensvej, der også ligger i Måløv. Afdelingen har været uden bestyrelse i mange år, men Pia Rohde har nu taget initiativ til, at en ny bestyrelse er klar.
”Selv om vores afdeling ikke er så stor, så synes jeg, der er en del, vi skal have kigget på. Bl.a. vores husorden. Vi skal også kigge på mulighederne for at få et nyt parkeringsfirma. På dagsordenen er også de kommende el-ladestandere, og så skal vi også selv overtage udlejningen af fælleslokalet i afdelingen,” siger Pia Rohde.

Vil gøre en forskel
Selv om det er tre år siden, at Pia Rohde var aktiv som formand, så har hun hele tiden været tæt på beboerdemokratiet som medlem af selskabsbestyrelsen i Baldersbo.
”Jeg synes, det er sjovt at være bindeled mellem beboerne og boligselskabet. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel. Og selv om vi er en lille afdeling, så håber jeg, at vi også kan lave nogle sociale arrangementer i fremtiden,” forklarer hun.
Afdeling 16 har allerede haft sit første bestyrelsesmøde og udover Pia Rohde består den nye bestyrelse af Merete Iisager og Jonna Juul Koch.

På billedet er det den nye formand i Måløv, Pia Rohde.

Tilbage

Nyheder

Prisstigninger på varme og elPrisstigninger på varme og el
20 januar 2022 - Grundet den stadige omtale om varme- og elprisernes himmelflugt, skal jeg her informere om, hvorledes det står til som lejer i Baldersbo. Næsten alle vores afdelinger er tilsluttet fjernvarme fra...
’21 bød på masser af fester i beboerhuset’21 bød på masser af fester i beboerhuset
17 januar 2022 - Trods restriktioner nåede de over 100 arrangementer på toppen af Skovlunde Du tænker måske, at 2021 var et år uden de store fester og begivenheder. At corona-nedlukninger og restriktioner ryddede...
Gå ud og gå en tur…Gå ud og gå en tur…
11 januar 2022 - Mandags-caféen i Hedegaven er rykket udendørs og byder på skønne traveture i lokalområdet Der er ikke meget caféstemning over mandags-caféen i Hedegaven i øjeblikket. Kaffe, te og kage er nemlig...
Víser 1 til 3 af 311
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 18.10.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk