Nu har vi altså jul igen…

Stor juletræsfest i Hede- Magleparken i søndags – og flere julearrangementer er på vej. Kom og vær med
05 december 2018|RSS
Nu har vi altså jul igen…

I søndags havde selveste julemanden fundet vej til Hede- Magleparken, hvor han deltog i den årlige juletræsfest sammen med en masse børn. Arrangementet fandt sted i Hedegårdsskolens samlingssal fra kl. 12.
”Der var omkring 90 deltagere, børn, voksne og aktive frivillige fra lommepenge-projektet. Festen bød på dans om juletræet, sange og muligheden for at kreere en smuk juledekoration hjem til stuen,” fortæller Mikala Rossing fra beboerprojektet Hedegaven, der stod for arrangementet.
Butikkerne i Hedegårdscentret havde sponsoreret julegaver til de voksne. Børnene blev dog heller ikke snydt for en pakke og en lækker slikpose, inden de gik hjem. I år var det 11. gang at julens komme blev fejret i Hede- Magleparken.

Bydelsmødre og julemad
Det er dog slet ikke slut med julen endnu på de kanter.
Tirsdag den 18. december kl. 17 er der nemlig julefest og hyggedag for bydelsmødre og andre kvinder og deres børn. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Dagen efter, den 19. december kl. 17, fortsætter julearrangementerne med julemad for familier. Det koster 20 kr. pr. deltager at være med. Her er tilmelding også nødvendig.
Tilmelding kan ske til Mikala Rossing på telefon 3076 1825 eller på mail mr@baldersbo.dk. For begge arrangementer gælder det, at man skal have tilmeldt sig senest den 11. december.
Billedet til højre er fra søndagens julefest på Hedegårdsskolen.

Tilbage

Nyheder

Sommerfest på vej i MåløvSommerfest på vej i Måløv
14 marts 2019 - Ny bestyrelse i afdeling 14 vil forsøge at samle beboerne til fest igen Sommerfesten skal tilbage.Det er den forholdsvis nye bestyrelse i afdeling 14 i Måløv helt enige om. Derudover gør man klar til...
Skal du også med til mandagscafé?Skal du også med til mandagscafé?
06 marts 2019 - Foredrag om rejser, snak om bøger - og en sang. Hedegaven byder indenfor Vil du inspireres til at læse en god bog? Vil du høre om andres rejseoplevelser eller bliver du glad af at synge?Så skulle...
Skal vi danse?Skal vi danse?
26 februar 2019 - Baldersbo har billige billetter til en række spændende forestillinger på Baltoppen – og de kan blive dine Så kan du godt finde danseskoene frem. Forårets program fra Baltoppen er nemlig mere end...
Víser 1 til 3 af 176
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.12.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk