Nu har vi altså jul igen…

Stor juletræsfest i Hede- Magleparken i søndags – og flere julearrangementer er på vej. Kom og vær med
05 december 2018|RSS
Nu har vi altså jul igen…

I søndags havde selveste julemanden fundet vej til Hede- Magleparken, hvor han deltog i den årlige juletræsfest sammen med en masse børn. Arrangementet fandt sted i Hedegårdsskolens samlingssal fra kl. 12.
”Der var omkring 90 deltagere, børn, voksne og aktive frivillige fra lommepenge-projektet. Festen bød på dans om juletræet, sange og muligheden for at kreere en smuk juledekoration hjem til stuen,” fortæller Mikala Rossing fra beboerprojektet Hedegaven, der stod for arrangementet.
Butikkerne i Hedegårdscentret havde sponsoreret julegaver til de voksne. Børnene blev dog heller ikke snydt for en pakke og en lækker slikpose, inden de gik hjem. I år var det 11. gang at julens komme blev fejret i Hede- Magleparken.

Bydelsmødre og julemad
Det er dog slet ikke slut med julen endnu på de kanter.
Tirsdag den 18. december kl. 17 er der nemlig julefest og hyggedag for bydelsmødre og andre kvinder og deres børn. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Dagen efter, den 19. december kl. 17, fortsætter julearrangementerne med julemad for familier. Det koster 20 kr. pr. deltager at være med. Her er tilmelding også nødvendig.
Tilmelding kan ske til Mikala Rossing på telefon 3076 1825 eller på mail mr@baldersbo.dk. For begge arrangementer gælder det, at man skal have tilmeldt sig senest den 11. december.
Billedet til højre er fra søndagens julefest på Hedegårdsskolen.

Tilbage

Nyheder

Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snapsHaps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps
17 januar 2019 - For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde...
Velkommen til nytårskurVelkommen til nytårskur
11 januar 2019 - Torsdag var alle afdelingsbestyrelser samlet for at få en orientering om året der gik Torsdag aften var kælderen under Baldersbo-huset på Præstevænget helt fyldt op. Indenfor var alle...
Et træ fyldt med drømmeEt træ fyldt med drømme
02 januar 2019 - Beboerne på plejecenter Lundehaven sætter ord på deres drømme – og flere af dem bliver nu til virkelighed Tænk hvis dine drømme kunne blive til virkelighed.Det kan de faktisk. I hvert fald hvis du...
Víser 1 til 3 af 170
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.12.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk