Nu har vi altså jul igen…

Stor juletræsfest i Hede- Magleparken i søndags – og flere julearrangementer er på vej. Kom og vær med
05 december 2018|RSS
Nu har vi altså jul igen…

I søndags havde selveste julemanden fundet vej til Hede- Magleparken, hvor han deltog i den årlige juletræsfest sammen med en masse børn. Arrangementet fandt sted i Hedegårdsskolens samlingssal fra kl. 12.
”Der var omkring 90 deltagere, børn, voksne og aktive frivillige fra lommepenge-projektet. Festen bød på dans om juletræet, sange og muligheden for at kreere en smuk juledekoration hjem til stuen,” fortæller Mikala Rossing fra beboerprojektet Hedegaven, der stod for arrangementet.
Butikkerne i Hedegårdscentret havde sponsoreret julegaver til de voksne. Børnene blev dog heller ikke snydt for en pakke og en lækker slikpose, inden de gik hjem. I år var det 11. gang at julens komme blev fejret i Hede- Magleparken.

Bydelsmødre og julemad
Det er dog slet ikke slut med julen endnu på de kanter.
Tirsdag den 18. december kl. 17 er der nemlig julefest og hyggedag for bydelsmødre og andre kvinder og deres børn. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Dagen efter, den 19. december kl. 17, fortsætter julearrangementerne med julemad for familier. Det koster 20 kr. pr. deltager at være med. Her er tilmelding også nødvendig.
Tilmelding kan ske til Mikala Rossing på telefon 3076 1825 eller på mail mr@baldersbo.dk. For begge arrangementer gælder det, at man skal have tilmeldt sig senest den 11. december.
Billedet til højre er fra søndagens julefest på Hedegårdsskolen.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo køber 70 robotterBaldersbo køber 70 robotter
29 november 2018 - Alle afdelinger får fremover klippet græs af en selvkørende plæneklipper, der passer sig selv Sidste forår dukkede den første selvkørende robot-plæneklipper op i Baldersbo. Det var i afdeling 5 i...
Nyt ansigt til butikscenterNyt ansigt til butikscenter
20 november 2018 - Bygningen, der rummer fire forretninger på Liljevangsvej, har netop gennemgået en større renovering En smuk ansigtsløftning. Sådan kan man godt betegne renoveringen af det lille center på...
Ny vaskeordning giver huslejenedsættelserNy vaskeordning giver huslejenedsættelser
12 november 2018 - Beboerne i afdeling 12 har stemt ja til egenbetaling i vaskeriet Fra årsskiftet kommer det til at koste 10 kr. at få vasket en stor maskine tøj i afdeling 12. Det har et stort flertal af beboerne...
Víser 1 til 3 af 166
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.12.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk