Mums det er chokolade!

Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan
28 juni 2019|RSS
Mums det er chokolade!

Findes der noget bedre end fyldte chokolader?
For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over gode begivenheder.
Således også beboerne på Plejecenter Lindehaven, som netop har haft et eksklusivt besøg af Yvonne Johansen fra Chokoladehjørnet i Centrumgaden.  Yvonne er uddannet chokolatier og kan derfor fremstille de fineste chokolader.
”Yvonne fortalte om, hvorfra den chokolade og marcipan, som hun bruger, kommer fra. Vi fik indblik i de mange processer råvarerne er igennem, og beboerne havde mulighed for at stille spørgsmål. Under foredraget blev der serveret smagsprøver af den lækre chokolade, som vi nød til en kop kaffe. Efterfølgende havde man mulighed for at købe chokolade, hvilket der var mange, der benyttede sig af. Det var en rigtig hyggelig aften. Og der var et stort ønske om at gentage arrangementet, så der er en aftale om et gensyn,” siger Henriette Brorly, der er aktivitetspædagog på Lindehaven.
Det der med at smage på forskellige ting er beboerne bestemt ikke uvant med. Lindehaven har nemlig tidligere holdt vin- og ølsmagning.
”Smage kan vække minder. Måske om din ungdom – og så er der pludselig noget at tale om,” fortæller Henriette.

Indvies med spillemandsmusik
I dag, fredag den 28. juni, åbner Lindehavens meget populære campingvogn igen. Den har været pakket ned for vinteren, men i de næste par måneder skal den igen danne rammen om mange hyggelige aktiviteter.
”En del af vores beboere har problemer med hukommelsen, men kommer man ned i campingvognen, så vækker det måske nogle minder, fordi der måske dufter specielt i forteltet. Eller også har nogle måske selv haft en campingvogn og rejst rundt i verden – og så kan vi tale om det,” siger Anette Wintlev-Jensen, der er plejecenterleder.
Campingvognen, der holder på plænen bag Lindehaven, indvies med spillemandsmusik, kringle og kaffe for beboerne mellem kl. 10 og 12.
Plejecenter Lindehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

Tilbage

Nyheder

Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Robotterne indtager MåløvRobotterne indtager Måløv
06 juni 2019 - 11 nye robotplæneklippere betyder mere tid til beboerne – og det er også godt for økonomien 11 helt nye robotplæneklippere har nu overtaget arbejdet med at slå græsplænerne i afdelingerne 2, 7, 14 og...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 28.06.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk