Mød Baldersbo – på bibliotekerne

Årshæftet, der dykker ned i sidste års begivenheder i boligselskabet, kan nu fås på bibliotekerne i hele kommunen
25 januar 2019|RSS
Mød Baldersbo – på bibliotekerne

Hvad skete der egentlig med de mange måger, som gennem de seneste to år har svinet og larmet i Baldersbo?
Hvordan gik jubilæumsfesten i Hedegaven?
Og hvad var det for en pris, som Baldersbo fik sidste år?
Ja, det kan være svært at huske det hele. Derfor har Baldersbo udgivet et årshæfte, der i tekst og billeder fortæller om nogle af årets store og små begivenheder i Ballerup, Skovlunde og Måløv.
Mange af historierne går også på tværs af afdelingerne og fortæller fx om baggrunden for, hvorfor 2018 bød på store huslejenedsættelser for mange af beboerne. En anden fortælling handler om, hvordan beboerne i Baldersbo kan sikre sig billige billetter til mange af de flotte forestillinger i Baltoppen.
Bagest i hæftet kan du læse lidt om, hvad andre medier som fx Ballerup Bladet og Boligselskabernes Landsforening har skrevet om Baldersbo.
I hæftets forord er der ros fra selskabets direktør, Søren. B. Christiansen, der glæder sig over de mange frivillige ildsjæle, der skaber liv og aktiviteter ude i afdelingerne.
Du kan få et eksemplar af årshæftet på Ballerup Bibliotek, i Skovlunde Kulturhus og Kulturhus Måløv. Kan du ikke lige finde det, så spørg personalet.

Billedet her er fra Ballerup Bibliotek, hvor du finder årshæftet sammen med de øvrige publikationer til venstre for indgangen.

Tilbage

Nyheder

Mums det er chokolade!Mums det er chokolade!
28 juni 2019 - Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan Findes der noget bedre end fyldte chokolader? For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over...
Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk