Mød Baldersbo – på bibliotekerne

Årshæftet, der dykker ned i sidste års begivenheder i boligselskabet, kan nu fås på bibliotekerne i hele kommunen
25 januar 2019|RSS
Mød Baldersbo – på bibliotekerne

Hvad skete der egentlig med de mange måger, som gennem de seneste to år har svinet og larmet i Baldersbo?
Hvordan gik jubilæumsfesten i Hedegaven?
Og hvad var det for en pris, som Baldersbo fik sidste år?
Ja, det kan være svært at huske det hele. Derfor har Baldersbo udgivet et årshæfte, der i tekst og billeder fortæller om nogle af årets store og små begivenheder i Ballerup, Skovlunde og Måløv.
Mange af historierne går også på tværs af afdelingerne og fortæller fx om baggrunden for, hvorfor 2018 bød på store huslejenedsættelser for mange af beboerne. En anden fortælling handler om, hvordan beboerne i Baldersbo kan sikre sig billige billetter til mange af de flotte forestillinger i Baltoppen.
Bagest i hæftet kan du læse lidt om, hvad andre medier som fx Ballerup Bladet og Boligselskabernes Landsforening har skrevet om Baldersbo.
I hæftets forord er der ros fra selskabets direktør, Søren. B. Christiansen, der glæder sig over de mange frivillige ildsjæle, der skaber liv og aktiviteter ude i afdelingerne.
Du kan få et eksemplar af årshæftet på Ballerup Bibliotek, i Skovlunde Kulturhus og Kulturhus Måløv. Kan du ikke lige finde det, så spørg personalet.

Billedet her er fra Ballerup Bibliotek, hvor du finder årshæftet sammen med de øvrige publikationer til venstre for indgangen.

Tilbage

Nyheder

Falke stresser mågerFalke stresser måger
14 februar 2019 - På fire år er antallet af måger i to Baldersbo-afdelinger faldet med 71 procent Beboerne i afdeling 10 og 12 i Baldersbo har god grund til at glæde sig i disse dage. Nye optællinger viser nemlig, at...
Beboerne er glade for at bo i Hede- MagleparkenBeboerne er glade for at bo i Hede- Magleparken
08 februar 2019 - I ny undersøgelse fortæller beboerne, at de ønsker sig flere borde og bænke i de grønne områder Er det godt at bo i Hede- Magleparken?Så afgjort. Det siger beboerne selv i en ny undersøgelse, som...
Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snapsHaps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps
17 januar 2019 - For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde...
Víser 1 til 3 af 173
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk