Mød Baldersbo – på bibliotekerne

Årshæftet, der dykker ned i sidste års begivenheder i boligselskabet, kan nu fås på bibliotekerne i hele kommunen
25 januar 2019|RSS
Mød Baldersbo – på bibliotekerne

Hvad skete der egentlig med de mange måger, som gennem de seneste to år har svinet og larmet i Baldersbo?
Hvordan gik jubilæumsfesten i Hedegaven?
Og hvad var det for en pris, som Baldersbo fik sidste år?
Ja, det kan være svært at huske det hele. Derfor har Baldersbo udgivet et årshæfte, der i tekst og billeder fortæller om nogle af årets store og små begivenheder i Ballerup, Skovlunde og Måløv.
Mange af historierne går også på tværs af afdelingerne og fortæller fx om baggrunden for, hvorfor 2018 bød på store huslejenedsættelser for mange af beboerne. En anden fortælling handler om, hvordan beboerne i Baldersbo kan sikre sig billige billetter til mange af de flotte forestillinger i Baltoppen.
Bagest i hæftet kan du læse lidt om, hvad andre medier som fx Ballerup Bladet og Boligselskabernes Landsforening har skrevet om Baldersbo.
I hæftets forord er der ros fra selskabets direktør, Søren. B. Christiansen, der glæder sig over de mange frivillige ildsjæle, der skaber liv og aktiviteter ude i afdelingerne.
Du kan få et eksemplar af årshæftet på Ballerup Bibliotek, i Skovlunde Kulturhus og Kulturhus Måløv. Kan du ikke lige finde det, så spørg personalet.

Billedet her er fra Ballerup Bibliotek, hvor du finder årshæftet sammen med de øvrige publikationer til venstre for indgangen.

Tilbage

Nyheder

Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Planlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gangPlanlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gang
11 april 2019 - Plejecenter Toftehaven skal de kommende år udvides med op til 50 nye plejeboliger. Planlægningen og inddragelsen er gået i gang Efter planen vil der i år 2022 være bygget op mod 50 nye moderne...
Vind billetter til Cirkus ArenaVind billetter til Cirkus Arena
05 april 2019 - I august gæster Cirkus Arena Ballerup - og bor du i Baldersbo, så kan du være med i konkurrencen om 10 X 4 fribilletter Tekst: Kenneth Wöhlisfelt – Foto: Cirkus Arena Kunne du godt tænke dig at...
Víser 1 til 3 af 181
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk