Lys over afdeling 14

Den runde boldbane får lys på – så den også kan bruges til vinter
21 juni 2017|RSS
Lys over afdeling 14

I disse måneder, hvor solen går sent i seng, er det måske ikke lige til at se det, hvis man ikke ved det.
Men om et par måneder, når mørket igen falder på, så er der godt nyt til de mange børn og deres voksne, som bruger den runde boldbane i afdeling 14 Eskebjerggård / Måløvvang.
”Vi har fået lys på banen nu, så den også kan bruges i aftentimerne. Der er opsat nogle armaturer, som er robuste nok til at stå på mål for en ”fodbold-forbier” og som kan tåle det danske vejrs temperaturudsving. Derudover er armaturerne blevet forsynet med styring, timerfunktion, bevægelsescensorer samt et skumringsrelæ, som sikrer, at lyset kun er tændt, når det er mørkt. Og af hensyn til naboerne, så slukker det hele igen klokken 21.30, eller når der ikke længere er brug for det,” siger Søren B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo.
Det var et ønske fra afdeling 14, at der kom lys på banen, det fortæller Pia Rohde, der er afdelingsformand.
”Banen har en del brugere, fordi den også ligger lige ved vores hoppepude, så det er et godt sted at gå hen for både børn og voksne. Vi glæder os til, at vi nu også kan bruge banen i de mørke måneder,” siger Pia Rohde.
På billedet er den runde boldbane. Rundt om banen er der nu opstillet fire kraftige lys-armaturer, der skal forlænge udendørs aktiviteterne i afdeling 14. Lamperne er placeret ved enderne i det høje metal hegn.

Tilbage

Nyheder

Hjertestarterne breder sig i BaldersboHjertestarterne breder sig i Baldersbo
10 november 2017 - Endnu en afdeling opsætter en hjertestarterbox I sensommeren dukkede den første hjertestarter op i Baldersbo. Det var i afdeling 14, at man havde fået den gode tanke om, at beboerne kunne være med...
Formand: Baldersbo er foranFormand: Baldersbo er foran
30 oktober 2017 - Baldersbo har tjent penge på at have fokus på driften. Og det kunne andre boligselskaber lære meget af, mener Lene Rasmussen Formanden for Baldersbo, Lene Rasmussen, er stolt af sit boligselskab. Et...
Opgangsrenovering næsten færdigOpgangsrenovering næsten færdig
24 oktober 2017 - Afdeling 14 har valgt nye farver og samtidig fået støjdæmpning og automatisk lys Beboerne i afdeling 14, Eskebjerggård, har gennem året fået renoveret deres opgange. Det betyder et farvel til de...
Víser 1 til 3 af 127
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 21.06.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk