Lys over afdeling 14

Den runde boldbane får lys på – så den også kan bruges til vinter
21 juni 2017|RSS
Lys over afdeling 14

I disse måneder, hvor solen går sent i seng, er det måske ikke lige til at se det, hvis man ikke ved det.
Men om et par måneder, når mørket igen falder på, så er der godt nyt til de mange børn og deres voksne, som bruger den runde boldbane i afdeling 14 Eskebjerggård / Måløvvang.
”Vi har fået lys på banen nu, så den også kan bruges i aftentimerne. Der er opsat nogle armaturer, som er robuste nok til at stå på mål for en ”fodbold-forbier” og som kan tåle det danske vejrs temperaturudsving. Derudover er armaturerne blevet forsynet med styring, timerfunktion, bevægelsescensorer samt et skumringsrelæ, som sikrer, at lyset kun er tændt, når det er mørkt. Og af hensyn til naboerne, så slukker det hele igen klokken 21.30, eller når der ikke længere er brug for det,” siger Søren B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo.
Det var et ønske fra afdeling 14, at der kom lys på banen, det fortæller Pia Rohde, der er afdelingsformand.
”Banen har en del brugere, fordi den også ligger lige ved vores hoppepude, så det er et godt sted at gå hen for både børn og voksne. Vi glæder os til, at vi nu også kan bruge banen i de mørke måneder,” siger Pia Rohde.
På billedet er den runde boldbane. Rundt om banen er der nu opstillet fire kraftige lys-armaturer, der skal forlænge udendørs aktiviteterne i afdeling 14. Lamperne er placeret ved enderne i det høje metal hegn.

Tilbage

Nyheder

Nye Stemmer i BallerupNye Stemmer i Ballerup
19 februar 2018 - 100% Fremmed? er titlen på en ny udstilling, der består af 100 personlige fortællinger i tekst og billeder af tidligere flygtninge, der er kommet til Danmark siden 1956. En del af udstillingen kan...
Fastelavn er mit navn…Fastelavn er mit navn…
05 februar 2018 - På lørdag er der fastelavnsfest i Hede- Magleparken På lørdag den 10. februar går det løs med den helt store fastelavnsfest i Hede- Magleparken. Arrangementet, som er for alle børn i bebyggelsen,...
Plejecenter Lindehaven køber campingvognPlejecenter Lindehaven køber campingvogn
29 januar 2018 - Vognen får dog en fast plads i haven og indvies til foråret Når foråret kommer, så kan beboerne på Plejecenter Lindehaven på Præstevænget glæde sig til at komme på camping. Lindehaven har nemlig købt...
Víser 1 til 3 af 136
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 21.06.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk