Løbehold med succes

Hede- Magleparken løber hver torsdag – og også i Fælledparken
28 september 2017|RSS
Løbehold med succes

Hele to hold kunne Hede- Magleparken stille med i år, da DHL-stafetten blev afviklet i området omkring Fælledparken. Og alle gennemførte ruten på de fem kilometer.
Det fortæller Kim Kjærsgaard fra Sundhedshuset. Kim er også initiativtageren til det løbehold, der hver torsdag kl. 17 mødes ved Hedegaven for at træne i området.
”Det var så fedt, at alle gennemførte DHL og flere har talt om, at de nu også vil løbe Eremitageløbet,” siger Kim Kjærsgaard.
Udover at få frisk luft og motion, så er tanken bag projektet også, at løberne skal komme lidt tættere på deres naboer i Hede- Magleparken.
”Alle kan deltage. Jeg tror, at vi har 14 på listen i øjeblikket. Men man kan bare møde op ved Hedegaven om torsdagen, hvis man har lyst. Undervejs taler vi også lidt om sund livsstil og kost. Nogle går rundt i starten – andre løber. Vi sørger også for, at ruterne passer til deltagerne,” fortæller Kim, der er utrolig stolt af deltagerne.
”Flere er begyndt at træne op til tre gange om ugen. Men de løber jo kun med mig én gang om ugen, så nu er det mig, der er begyndt at få lidt problemer med at nå med rundt,” griner han.
Og deltagerne trodser vind og vejr – for ud og løbe skal de.
”På et tidspunkt dukkede der en beboer op. Han begyndte med at fortælle, at han hadede at løbe – og at det slet ikke var noget for ham, men at kæresten mente, at det var sundt for ham. Nu er han med hver eneste gang,” slutter Kim Kjærsgaard.
Har du fået lyst til at løbe med holdet, så er du velkommen ved Hedegaven hver torsdag kl. 17.

På billedet kan du se nogle af deltagerne fra Hede- Magleparkens hold ved DHL-stafetten.  

 

 

Tilbage

Nyheder

Farvel til Hede- MagleparkenFarvel til Hede- Magleparken
17 oktober 2017 - Lørdag morgen rejste en gruppe unge piger til Kroatien for at fortælle andre om livet i Danmark Lørdag morgen klokken 6 sagde Nadia, Tanja, Maria, Kinza og Kainat farvel til Danmark og steg ombord på...
Baldersbo sætter huslejen nedBaldersbo sætter huslejen ned
10 oktober 2017 - 72 procent af beboerne skal betale mindre i husleje til næste år Et skarpt fokus på administrationsomkostningerne og driften betyder, at 72 procent af beboerne i Baldersbo kan se frem til en...
Nye plejeboliger klar til indflytningNye plejeboliger klar til indflytning
22 september 2017 - De første beboere kan flytte ind i Toftehaven midt i oktober Om godt tre uger, den 16. oktober, er seks nye plejeboliger klar til indflytning i Toftehaven. Toftehaven er et plejecenter, der ejes af...
Víser 1 til 3 af 124
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 28.09.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk