Løbehold med succes

Hede- Magleparken løber hver torsdag – og også i Fælledparken
28 september 2017|RSS
Løbehold med succes

Hele to hold kunne Hede- Magleparken stille med i år, da DHL-stafetten blev afviklet i området omkring Fælledparken. Og alle gennemførte ruten på de fem kilometer.
Det fortæller Kim Kjærsgaard fra Sundhedshuset. Kim er også initiativtageren til det løbehold, der hver torsdag kl. 17 mødes ved Hedegaven for at træne i området.
”Det var så fedt, at alle gennemførte DHL og flere har talt om, at de nu også vil løbe Eremitageløbet,” siger Kim Kjærsgaard.
Udover at få frisk luft og motion, så er tanken bag projektet også, at løberne skal komme lidt tættere på deres naboer i Hede- Magleparken.
”Alle kan deltage. Jeg tror, at vi har 14 på listen i øjeblikket. Men man kan bare møde op ved Hedegaven om torsdagen, hvis man har lyst. Undervejs taler vi også lidt om sund livsstil og kost. Nogle går rundt i starten – andre løber. Vi sørger også for, at ruterne passer til deltagerne,” fortæller Kim, der er utrolig stolt af deltagerne.
”Flere er begyndt at træne op til tre gange om ugen. Men de løber jo kun med mig én gang om ugen, så nu er det mig, der er begyndt at få lidt problemer med at nå med rundt,” griner han.
Og deltagerne trodser vind og vejr – for ud og løbe skal de.
”På et tidspunkt dukkede der en beboer op. Han begyndte med at fortælle, at han hadede at løbe – og at det slet ikke var noget for ham, men at kæresten mente, at det var sundt for ham. Nu er han med hver eneste gang,” slutter Kim Kjærsgaard.
Har du fået lyst til at løbe med holdet, så er du velkommen ved Hedegaven hver torsdag kl. 17.

På billedet kan du se nogle af deltagerne fra Hede- Magleparkens hold ved DHL-stafetten.  

 

 

Tilbage

Nyheder

Fortæl for livetFortæl for livet
20 september 2018 - Ældre i Hede- Magleparken fortæller betydningsfulde historier om deres liv ”Fortæl for livet” er titlen på en række formiddage i beboerprojektet Hedegaven i Hede- Magleparken. Her mødes man, lytter...
Huslejenedsættelser i alle afdelingerHuslejenedsættelser i alle afdelinger
13 september 2018 - Beboerne får huslejebesparelser på op til 500 – 600 kr. - om måneden til næste år Bor du i Baldersbo, så kan du godt smile lidt ekstra i disse dage. Til næste år kan du nemlig se frem til en...
Kom med på kulturvandring i Hede- MagleparkenKom med på kulturvandring i Hede- Magleparken
07 september 2018 - Turen byder på historier fra området, musik og fællesspisning Så kan du godt snøre skoene og finde efterårstrøjen frem. Onsdag den 12. september kl. 16.30 er der nemlig arrangeret en kulturvandring i...
Víser 1 til 3 af 157
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 28.09.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk