Kan musik stadig røre os?

Bor du i Baldersbo, kan du komme til en række enestående arrangementer i Baltoppen i oktober og november – for kun 40 kr.
05 oktober 2020|RSS
Kan musik stadig røre os?

Covid19 sætter i disse uger dagligt begrænsninger for vores muligheder. Men ikke alt er gået i stå. I Baltoppen er der fx stadig spændende arrangementer, der dog bliver afviklet efter de gældende regler, så vi kan passe på hinanden.
Bor du i Baldersbo kan du her i oktober og november komme med til tre spændende arrangementer – for kun 40 kr.
Det hele begynder torsdag den 8. oktober, hvor du kan opleve Ballerup Music LIFE #4
med Sebastian Dahl, Ria Qvist og M.A.S.K.
Oplev Ballerups egen trubadur Sebastian Dahl, når han inviterer publikum med på en rejse med det bedste fra den lokale musikscene. Han vil som vært på denne aften invitere to af Ballerups lokale kunstnere med til Baltoppen LIVEs sal, hvor de alle tre igennem fortællinger, medrivende stemning og skøn musik vil stille publikum spørgsmålet: Kan musik stadig røre os?

Ria Qvist er en ung upcomming artist og er nu klar til, som solo artist, at indtage de danske musikscener med sine eventyrlige og følsomme tekster. Trods sine kun 23 år har hun allerede over 16 års erfaring i den danske musikbranche. Senest har hun været en del af bandet Lazía, hvor hun var guitarist og forsanger.

M.A.S.K er et Modern Hard Rock band som består af fire medlemmer: Marck på Trommer, Alexander på Guitar, Simon på Bas og Katrine som forsangerinde. Bandet har eksisteret i lidt over to år, og på den tid har de udgivet deres debut EP, derudover arbejder de på en masse nyt materiale.
 
Nycirkus
Søndag den 8. november er der fysisk teater for fuld skrue, når Human in Balance indtager scenen. Hovedpersonen er en gigantisk halv tons tung roterende vippescene. Den er et kunstværk i sig selv, og med danserne i perfekt balance på denne scene opstår magien med vilde stunt og ømme, svævende og sanselige møder.
En skabelseshistorie der gentænker mennesket og lader engle og en kreativ udgave af Adam og Eva vækkes til live igen og sætte fut i fejemøjet.
Forestillingen blev nomineret til en Reumert for Årets Danseforestilling i 2018.

En jazzmotor
Der er jazz i verdensklasse, når Cyrille Aimée indtager scenen søndag den 29. november. Flere kalder den 34-årige sangerindes stemme for en jazzmotor. Det må naturligvis opleves. Hendes dragende stemme og store musikalske kreativitet har allerede nu ført hende fra gadesang i Europa til optrædener på verdens største jazzfestivaler og musikscener, og sikret hende stribevis af nomineringer og priser.
Med sin franske charme og bløde vokal fortryller Cyrille Aimée sit publikum. Samtidig er hun en virtuos jazzsangerinde, for hvem improvisation er meget mere end bare en teknik. Hendes legende og fuldstændig indlevede scat-sang, der leder tanken hen på Ella Fitzgerald, har givet hende stjernestatus med ekspresfart.
The Wall Street Journal har fremhævet Cyrille Aimée som “en af de mest lovende jazzsangere i sin generation”, mens New York Times kalder hende “a rising star in the galaxy of jazz singers”.

Sådan kommer du med
Corona-situationen betyder, at der er begrænset plads i Baltoppen ligesom der er lukket i baren. Men du kan forudbestille dine drikkevarer. I salen kan grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, sidde ved sammenhængende sæder.
Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.
Du får billetter ved at henvende dig til Mikala Rossing i beboerprojektet Hedegaven. Du kan skrive til hende på denne adresse: mr@baldersbo.dk – i mailen skal du også huske at skrive, hvor du bor i Baldersbo samt et telefonnummer, du kan træffes på.
Din bestilling skal sendes senest fire dage før arrangementet.

Billedet er fra forestillingen den 8. november, hvor en stor drejescene er i fokus for den flotte forestilling.
Foto:  Christoffer Brekne

 

 

Tilbage

Nyheder

Beboerne i Julekalenderen håber, at nissen kigger forbiBeboerne i Julekalenderen håber, at nissen kigger forbi
24 november 2020 - På Ahornsvej drømmer de om noget grønt til jul Kan man bo i en julekalender? Selvfølgelig kan man det. Det gør beboerne i afdeling 15 på Ahornsvej i hvert fald. Deres afdeling hedder nemlig aldrig...
Nu begynder arbejdet med at udvide Plejecenter ToftehavenNu begynder arbejdet med at udvide Plejecenter Toftehaven
17 november 2020 - Plejecenter Toftehaven i Ballerup får 48 nye plejeboliger. Byggeriet forventes klar i anden halvdel af 2022 I weekenden sluttede den såkaldte stand still-periode, som er obligatorisk efter et stort...
Vi holder stadig lukket for personlig betjeningVi holder stadig lukket for personlig betjening
10 november 2020 - På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest onsdag den 7. oktober, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til nye...
Víser 1 til 3 af 252
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.10.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk