Hede- Magleparken indtog Folkemødet

11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm
24 juni 2019|RSS
Hede- Magleparken indtog Folkemødet

Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75!
11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets folkemøde på Bornholm. Folkemødet har fundet sted siden 2011, og ideen er at samle interesseorganisationer og privatpersoner til politiske og samfundsaktuelle debatter.
”Vi boede i sommerhus i Dueodde og hver morgen tog vi afsted, så vi kunne være med til arrangementerne fra kl. 10 til 18. Der var jo flere hundrede oplæg, så vi valgte selv, hvad vi ville deltage i,” siger Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven og som stod for arrangementet.
”Vi har haft planlagt denne tur i et år. Folkemødet kommer man jo ikke bare til, når man er så mange. Så vi lejede sommerhus og bestilte færgebilletter allerede i september sidste år,” siger projektlederen.

Det bedste er sammenholdet
Delegationen fra Hede- Magleparken deltog i mange spændende debatter. Aldersforskellen på deltagerne betød naturligvis også, at de interesserede sig for vidt forskellige emner og derfor sjældent var samlet. En debat kunne dog samle dem alle – og det var Abdel Aziz Mahmouds indlæg om at springe ud som homoseksuel.   
”Jeg tror, at alle har fået sig noget af en oplevelse på denne her tur. En sagde på et tidspunkt ”Det bedste ved denne tur er sammenholdet” og det er jo sjovt, fordi aldersforskellen er så stor,” fortæller Mikala og fortsætter:
”Efterfølgende har vi opfordret de unge på turen til at fortælle om deres oplevelser på årsmøderne i Baldersbo og i deres skole. Det glæder jeg mig til at følge.”
Det var første gang, at Hede- Magleparken deltog i Folkemødet.

På billedet kan du se deltagerne fra Hede- Magleparken på vej til Folkemødet i Allinge.

Tilbage

Nyheder

Mums det er chokolade!Mums det er chokolade!
28 juni 2019 - Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan Findes der noget bedre end fyldte chokolader? For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Robotterne indtager MåløvRobotterne indtager Måløv
06 juni 2019 - 11 nye robotplæneklippere betyder mere tid til beboerne – og det er også godt for økonomien 11 helt nye robotplæneklippere har nu overtaget arbejdet med at slå græsplænerne i afdelingerne 2, 7, 14 og...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 24.06.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk