Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps

For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar
17 januar 2019|RSS
Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps

Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?
Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde de nemlig 50 pensionister og efterlønnere til en dejlig frokost onsdag den 9. januar. Arrangementet bød på en helt traditionel julefrokost med sild, flæskesteg, hamburgerryg med grønlangkål og meget mere.
”Det er et utroligt populært arrangement. Vi solgte billetter i vores beboerlokale fra kl. 10, men da klokken var 7.45 stod de første allerede i kø,” fortæller Jane Hyldnæs, der er formand for afdelingen. I år er det 10. gang, at afdelingen inviterer til en forsinket julefrokost.

Vilde med maden
”Det er meget bevidst, at vores julefrokost er i januar. For den måned er simpelthen så kedelig, så der skal ske noget – og alle har også så travlt i julen” mener formanden.
Udover den gode mad, bød dagen også på et par snapseviser og hyggelig snak henover bordet.
Menuen til arrangementet tilberedes som altid af Lillian, Bjarne og Anja Hansen, der også bor i afdelingen.
”Uden dem tror jeg ikke, vi havde sådan en god julefrokost. Gæsterne er helt vilde med deres mad,” slutter Jane Hyldnæs og forsikrer, at der også til næste år bliver julefrokost i afdelingen.
Som du kan se på billedet, så var det ganske hyggeligt, da pensionister og efterlønsmodtagere mødtes til en forsinket julemiddag.

Tilbage

Nyheder

Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Planlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gangPlanlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gang
11 april 2019 - Plejecenter Toftehaven skal de kommende år udvides med op til 50 nye plejeboliger. Planlægningen og inddragelsen er gået i gang Efter planen vil der i år 2022 være bygget op mod 50 nye moderne...
Vind billetter til Cirkus ArenaVind billetter til Cirkus Arena
05 april 2019 - I august gæster Cirkus Arena Ballerup - og bor du i Baldersbo, så kan du være med i konkurrencen om 10 X 4 fribilletter Tekst: Kenneth Wöhlisfelt – Foto: Cirkus Arena Kunne du godt tænke dig at...
Víser 1 til 3 af 181
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 17.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk