Gode teatertilbud til dig, der bor i Baldersbo

Kom med i Baltoppen, hvor du kan opleve prisvindende forestillinger til kun 40 kr.
Måske en julegaveide?

08 november 2021|RSS
Gode teatertilbud til dig, der bor i Baldersbo

I december og februar kan du komme billigt med Baldersbo i teatret. Vi har nemlig sikret os en god håndfuld billetter til to spændende forestillinger.
Fra den 3. til den 5. december kan du opleve akrobatisk nycirkus med det verdensturnerende kompagni Gravity and Other Myths, der gæster Baltoppen med deres forestilling ”A Simple Space”.
Verdensklasseartisterne i Gravity and Other Myths fejrer den ene udsolgte forestilling efter den anden på de mest attraktive teater- og performancefestivaler verden over vinder et væld af priser og roses til skyerne af tilskuere såvel som anmeldere. Årsagen til deres succes skal findes i, at vi her har at gøre med et eksplosivt og dynamisk kompagni, der har skåret akrobatikgenren helt ind til benet. Råt, heftigt og delikat. I stedet for at overøse forestillingen med spektakulært lys, effekter, make-up, scenografi og fancy kostumer, er kompagniet gået den helt modsatte vej. De har skabt ”det simpleste rum”, hvor de i en konkurrencedramaturgi viser styrker og svagheder – fiaskoer og succeser: Kernen i akrobatikkens vilkår. 
Forestillingen spiller fredag og lørdag kl. 20. Søndag kl. 15.

Don Gnu er tilbage - med en ferie du gerne vil hjem fra!
Og her er så en ide til julegaven. Den 24. februar vender Don Gnu nemlig tilbage til Baltoppen – og denne gang med en forestilling, der høster seks stjerner og stor anerkendelse hos medier og publikum.
Det er forestillingen ”Turist” der gæster Ballerup med dans, nycirkus og performance. Her kan du tage med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier. For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men vejen dertil. Skæbnen vil, at deres unikke drømmerejser ender i en kaotisk kampzone om retten til smukke øde landskaber, swimmingpools og helstegt pattegris. Actionfyldt fysisk komedie om livet som turist og om, hvordan mødet med andre kan få både det bedste og det værste frem i os.
Forestillingen spiller kl. 20.

Sådan kommer du med
Hvis du vil med, så skal du kontakte Mikala Rossing, projektleder i Hedegaven. Hun træffes på mail: mr@baldersbo.dk – i mailen skriver du, hvilken forestilling du ønsker billetter til. Du skal også huske at skrive i hvilken afdeling i Baldersbo, du bor, samt dit telefonnummer. Billetter sælges efter først til mølle-princippet. På Baltoppens hjemmeside kan du også læse mere om de enkelte forestillinger, se billeder og video fra forestillingerne.
God fornøjelse.

Billedet er fra den prisvindende forestilling ”Turist”, du kan se i Baltoppen i februar. Klik på billedet for at gøre det større.
PR-foto: Engedahl Fotografi.

Tilbage

Nyheder

De går grønt på Gl. SkolevejDe går grønt på Gl. Skolevej
08 august 2022 - Beboerne i afdeling 8 har skabt en fantastisk grøn oase midt i byen med blomsterkasser og et stort drivhus – og for få penge Dér står det så: Det nye og flotte ti meter lange drivhus. Det er pt....
Baldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandereBaldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandere
13 juli 2022 - Boligselskabet Baldersbo har netop indgået en aftale med Clever om etablering af ladestandere i de fleste af boligselskabets afdelinger.Igennem længere tid har boligselskabet arbejdet på at få...
Plejehjem kom fint i mål til Royal RunPlejehjem kom fint i mål til Royal Run
27 juni 2022 - Beboere og ansatte i Toftehaven var friske på 5 km-ruten – og sluttede af med frokost i Nyhavn ”Sikke en dag. Den glemmer vi ikke sådan lige med det samme.” Ordene tilhører Karina Holst, der er...
Víser 1 til 3 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 08.11.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk