Gå ud og gå en tur…

Mandags-caféen i Hedegaven er rykket udendørs og byder på skønne traveture i lokalområdet
11 januar 2022|RSS
Gå ud og gå en tur…

Der er ikke meget caféstemning over mandags-caféen i Hedegaven i øjeblikket. Kaffe, te og kage er nemlig erstattet af vandrestøvler og tophue.
”Med coronaen hængende over hovedet har vi besluttet at rykke udendørs for en tid. Så nu går vi ture om mandagen. Vi går fra kl. 13 og er normalt to hold. Vi går i halvanden time og besøger steder i lokalområdet. Vi har bl.a. været ude ved den gamle flyvestation i Skovlunde,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken.
Alle er velkomne til at gå med. Det anbefales, at man møder op i godt fodtøj. Første tur i lokalområdet er på mandag den 17. januar og der er afgang fra Hedegaven præcist kl. 13.

Skam og Canada på programmet
Når mandags-caféen vender tilbage i sin oprindelige form – og det gør den, når de nuværende restriktioner ophæves, er der spændende emner på programmet. Første foredrag hedder ”Online livet på kanten” og handler om, hvordan vi bliver påvirket af det, vi ser og læser på nettet. Foredraget kommer rundt om alt det, som forældre og lærere skal vide, men alle er velkomne. Hedegaven lover, at der kommer opslag op i alle opgange, når datoen er fastlagt.
I mandags-caféen er mange emner gennem tiden blevet vendt.
Senest har et foredrag om skam vakt stor interesse. Tea Christensen, der har skrevet speciale om emnet, var forbi og fortalte om, hvad skam var for en størrelse. Men også Hedegavens egen Behnood Fonoudi har været gæstetaler. Under en rejse til Canada blev han opmærksom på, at man dér griber det boligsociale arbejde an på en helt anden måde end i Danmark. Det oplæg kan du glæde dig til at læse mere om her på siden i nærmeste fremtid.

Billedet er fra en tur til den gamle flyvestation. Bemærk fuglehuset til højre, der forestiller en lufthavnsbygning i Europa. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Kom og dans med osKom og dans med os
23 maj 2022 - Find danseskoene frem og kom med til ”total glad i låget dans” i beboerhuset i Skovlunde Barry White er godt nok ikke fra Skovlunde, men han er utrolig populær på de kanter - og altid med på...
Beboere står ansigt til ansigt med verdens største slangeBeboere står ansigt til ansigt med verdens største slange
16 maj 2022 - Årets bustur i afdeling 10 går til Odense Zoo, hvor anakondaen er flyttet ind Busturene til Fyn er blevet en sommertradition for pensionister og efterlønsmodtagerne i afdeling 10 på Baltorpvej. I...
Mange frivillige hjalp tilMange frivillige hjalp til
09 maj 2022 - Beboere, unge fra lommepengeprojektet og Ballerup Atletik Klub sørgede for, at 430 børn kunne være med til Minimaraton i Hedegaven sidste torsdag Hvis der er noget, de unge i lommepengeprojektet i...
Víser 1 til 3 af 328
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 11.01.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk