Formandsskifte i afdeling 10

Jane Hyldnæs forlader formandsposten efter ti år. Ny formand er Vibeke Leth
23 august 2021|RSS
Formandsskifte i afdeling 10

Afdeling 10 på Baltorpvej har fået ny formand. Hun hedder Vibeke Leth og afløser Jane Hyldnæs på posten. Jane Hyldnæs nåede omkring ti år i formandsstolen, men siger nu farvel til afdelingsbestyrelsen, fordi hun flytter fra afdelingen. Jane Hyldnæs forlader dog ikke Baldersbo, men flytter til en anden afdeling. Hun vil også fortsat være at finde i selskabets hovedbestyrelse.
Den nye formand i afdelingen, Vibeke Leth, er dog langtfra et ubeskrevet blad i bestyrelsessammenhæng. Vibeke har siddet i afdelingsbestyrelsen i seks år.
”Nu er jeg jo kommet ind i slutningen af en periode, men jeg stiller op til formandsposten på årsmødet i september,” siger Vibeke Leth.

Flere aktiviteter næste år
Afdeling 10 er normalt en afdeling med mange aktiviteter og arrangementer. Men corona-situationen har sat en stopper for det hele – og det er den nye formand ked af.
”Det er fx nu andet år i træk, at vores pensionister ikke kommer afsted på tur. Det er vi rigtig kede af. Vi kommer dog til at skrue op for vores aktiviteter igen, men det bliver først til næste år. Vi kan ikke nå at arrangere noget i år, desværre,” siger Vibeke Leth.
På billedet er det den nye formand, Vibeke Leth.

Tilbage

Nyheder

Covid-19Covid-19
29 november 2021 - Fra mandag den 29. november skal der bæres mundbind ved besøg på vores kontorer Da smitten i Danmark nu igen er meget udbredt, har myndighederne indført nye foranstaltninger for at holde samfundet i...
Gl. Skolevej går grøntGl. Skolevej går grønt
23 november 2021 - Beboerne har dannet en forening, der sætter fokus på det grønne – og fællesskabet En lille lund med otte forskellige æblesorter, højbede med grønlangkål, spidskål, purløg og peberrod. Jo, der er...
Monique synger julen indMonique synger julen ind
17 november 2021 - Musik og teater i julemåneden på Plejecenter Lindehaven Hun har været der før – og nu kommer hun heldigvis igen. Sangerinden Monique gæster den 20. december Plejecenter Lindehaven for at give en flot...
Víser 1 til 3 af 302
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 23.08.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk