Flere aktiviteter i Hedegaven

Beboerne i Hede- Magleparken kan nu tilmelde sig nye gå-hold, en skattejagt, et løbeprogram - og så er der mulighed for at bytte et gækkebrev til et påskeæg
02 marts 2021|RSS
Flere aktiviteter i Hedegaven

Risikoen for at blive smittet med Corona er lille, hvis man dyrker udendørs aktiviteter. Det siger den seneste forskning – og det kommer i høj grad beboerne i Hede- Magleparken til gode. Her er beboerprojektet Hedegaven nemlig klar med en række nye udeaktiviteter frem mod påske.
Hver tirsdag er der mulighed for at komme i form til sommeren. Nye gå-hold starter nemlig op. Hvert hold har maks. fem deltagere, så tilmelding er nødvendig. Du kan ringe til Mikala Rossing, hvis du vil med ud at gå. Hun træffes på telefon 3076 1825.
”Vi er også klar med en skattejagt, hvor man kan lære området bedre at kende. Vi har lavet tre skattejagtsruter med 25 til 50 poster. Skattejagten er illustreret med billeder fra området. Man kan få ruten udleveret her i Hedegaven, eller finde den på vores Facebookside. Siden hedder Beboerprojektet Hedegaven,” siger Mikala Rossing, der er projektleder.

Byt et gækkebrev for et påskeæg
Hedegaven er også klar med en hjælpende hånd til beboere, som gerne vil ud at motionere med løbetræning. Et super godt 12-ugers begynderprogram vil helt sikkert være en god start på foråret og den kommende sommer. Du kan få programmet udleveret i Hedegaven. Og i beboerprojektet lover de, at det er et program, hvor alle kan være med.
”Påsken bliver jo noget anderledes i år. Men ingen skal snydes for et påskeæg. Vi vil derfor gerne opfordre børn og voksne til at lave et flot gækkebrev til os. Gækkebrevene hænger vi op i vores vinduer i Hedegaven. Når man kommer med sit gækkebrev, bliver det byttet til et påskeæg. Sidste frist er 25. marts,” fortæller Mikala Rossing.
Hedegaven har desuden fortsat sundhedscafé om torsdagen, hvor alle kan booke en tid til et sundhedstjek hos en sygeplejerske. Du kan bestille tid på telefon 2024 0894.
I Hedegårdscentret kan du også blive testet for Corona hver onsdag i lige uger fra kl. 15.30 til 21. Her skal du bare møde op.

På fotoet kan du se figuren LoveBuster, der står i Hede- Magleparken. Om den også er med i skattejagten kan du finde ud af, hvis du kigger nærmere på skattekortet.

Tilbage

Nyheder

400 familier hentede gratis mad i Hedegårdscentret400 familier hentede gratis mad i Hedegårdscentret
07 april 2021 - Lokale butikker støttede gratis maduddeling 31. marts og 3. april – og Baldersbo lagde hus til - igen To tons kød. Et tons mælkeprodukter og 4.000 pakker brød. Dertil kommer flere tons grøntsager,...
Det lysner, men vi må holde ud lidt endnuDet lysner, men vi må holde ud lidt endnu
25 marts 2021 - Så kom der igen en udmelding fra myndighederne vedr. Covid 19.Som sagt så lysner det, men vi bliver også nødt til at holde ud lidt endnu.Planerne er, at Danmark nu igen begynder langsomt at åbne og...
Endnu en ny legeplads skyder op i SkovlundeEndnu en ny legeplads skyder op i Skovlunde
22 marts 2021 - 25 år gammel legeplads takker af. En ny står klar efter påske Der er godt nyt til de legesyge i Skovlunde. En ny legeplads er nemlig på vej i afdeling 5, som tæller Bybuen og Ringtoften.”Den gamle...
Víser 1 til 3 af 274
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 02.03.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk