Fællesspisning skal skabe bedre kontakt

Aktiviteterne i det nye fælleshus begynder at tage form
05 januar 2018|RSS
Fællesspisning skal skabe bedre kontakt

Skal det nye fælleshus i Skovlunde bruges til andet end store familiefester?
Ja, helt bestemt. Det mener i hvert fald en ny styregruppe, som blev nedsat i december og som består af repræsentanter fra både afdeling 5 og 9.
”Og allerede nu ved vi, at vi til næste år i november vil afvikle nogle julearrangementer for børn og ældre,” siger Jan Lildrup, der sidder med i styregruppen. Lildrup er også formand for afdelingsbestyrelsen i afdeling 5.
Jan Lildrup har her i december også været i dialog med flere af afdelingens ældre beboere – og de støtter op om ideen med julearrangementer, fællesspisning og underholdning.
”Styregruppen barsler også med nogle sommeraktiviteter for børnefamilierne i vores område. Vi tænker, at vi skal udnytte den store, flotte terrasse. Børn elsker jo at være ude. Vores bagtanke er jo også, at vi gerne vil skabe en bedre kontakt mellem beboerne. Der sidder jo nogle beboere, som ikke har så meget familie. Og en hilsen fra naboen eller en snak hen over et glas vin under fællesspisningen vil betyde meget,” mener formanden.
Økonomien ser heller ikke ud til at spænde ben for ideerne. Jan Lildrup siger:
”Vi har nogle rådighedsmidler, som vi sjældent bruger, så det skal nok gå. Tanken er også, at der kommer en mindre egenbetaling til arrangementerne.”
I løbet af de kommende uger kommer der datoer på de enkelte arrangementer i fælleshuset.
Billedet, du ser, er fra indvielsen af fælleshuset, hvor beboerne hygger sig på terrassen.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo kommer ud af 2017 med flot overskudBaldersbo kommer ud af 2017 med flot overskud
23 april 2018 - Effektiv drift og energibesparelser er et par af årsagerne til, at overskuddet bliver på over ti millioner kroner Baldersbo kan igen præsentere et flot regnskab. De sidste regninger for 2017 er...
Måger, krager og skader gider ikke bo i BaldersboMåger, krager og skader gider ikke bo i Baldersbo
18 april 2018 - I afdeling 10, Baltorpvej er bestanden af skadefugle faldet med 41% og i afdeling 12, Hede-/Magleparken er der 66% færre beboere med vinger Baldersbo er ikke længere på skadefuglenes top-ti liste...
100 beboere har besøgt sundhedscafe100 beboere har besøgt sundhedscafe
09 april 2018 - Mange borgere kigger forbi sundhedscaféen i Hede-/Magleparken. Her kan de både få et hurtigt sundhedstjek og gode råd om sundhed Det sundhedsfaglige personale fra Ballerup Kommune har nok at se til...
Víser 1 til 3 af 143
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.01.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk