Fællesspisning skal skabe bedre kontakt

Aktiviteterne i det nye fælleshus begynder at tage form
05 januar 2018|RSS
Fællesspisning skal skabe bedre kontakt

Skal det nye fælleshus i Skovlunde bruges til andet end store familiefester?
Ja, helt bestemt. Det mener i hvert fald en ny styregruppe, som blev nedsat i december og som består af repræsentanter fra både afdeling 5 og 9.
”Og allerede nu ved vi, at vi til næste år i november vil afvikle nogle julearrangementer for børn og ældre,” siger Jan Lildrup, der sidder med i styregruppen. Lildrup er også formand for afdelingsbestyrelsen i afdeling 5.
Jan Lildrup har her i december også været i dialog med flere af afdelingens ældre beboere – og de støtter op om ideen med julearrangementer, fællesspisning og underholdning.
”Styregruppen barsler også med nogle sommeraktiviteter for børnefamilierne i vores område. Vi tænker, at vi skal udnytte den store, flotte terrasse. Børn elsker jo at være ude. Vores bagtanke er jo også, at vi gerne vil skabe en bedre kontakt mellem beboerne. Der sidder jo nogle beboere, som ikke har så meget familie. Og en hilsen fra naboen eller en snak hen over et glas vin under fællesspisningen vil betyde meget,” mener formanden.
Økonomien ser heller ikke ud til at spænde ben for ideerne. Jan Lildrup siger:
”Vi har nogle rådighedsmidler, som vi sjældent bruger, så det skal nok gå. Tanken er også, at der kommer en mindre egenbetaling til arrangementerne.”
I løbet af de kommende uger kommer der datoer på de enkelte arrangementer i fælleshuset.
Billedet, du ser, er fra indvielsen af fælleshuset, hvor beboerne hygger sig på terrassen.

Tilbage

Nyheder

Planer om motionsklub i beboerhusPlaner om motionsklub i beboerhus
25 juni 2018 - Afdeling 5 og 9 i Skovlunde er i dialog om en fælles motionsklub Måske kan beboerne i afdeling 5 og afdeling 9 i Skovlunde i fremtiden mødes med sved på panden i beboerhuset i Skovlunde.”I afdeling 9...
Første Sankt Hans i 19 årFørste Sankt Hans i 19 år
18 juni 2018 - Hede- Magleparken genopliver en gammel tradition på lørdag Bor du i Hede- Magleparken og mangler en Sankt Hans fest på lørdag? Ja, så er der godt nyt til dig. Beboerprojektet Hedegaven indbyder...
Stor succes med pensionistturStor succes med pensionisttur
11 juni 2018 - Fredagens udflugt til Egeskov Slot er for længst udsolgt – en større bus måtte bestilles Sidste år grundlagde Baldersbos afdeling 10 noget, der formentlig går hen og bliver en tradition. Bestyrelsen...
Víser 1 til 3 af 151
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 05.01.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk