Fælleshuset i Skovlunde er åbnet igen

Alt er udlejet i september. Det er særligt forsinkede konfirmationer som fylder kalenderen op.
Og så er afdeling 5 og 9 gået sammen om at planlægge en plænekoncert
07 september 2020|RSS
Fælleshuset i Skovlunde er åbnet igen

Der er liv i Fælleshuset i Skovlunde igen!
Det fortæller Jan Lildrup, som er formand for afdeling 5, Bybuen/Ringtoften. Jan Lildrup står også for udlejningen af Fælleshuset.
”Der har været meget stille herude hele foråret. Alt blev jo aflyst på grund af Corona-situationen. Min hustru og jeg har gået her alene og vandet blomsterne. Det er faktisk det eneste, der er sket,” siger formanden.
Men nu har Jan Lildrup igen travlt ved telefonen. Mange ringer for at booke de to festsale.
”Det er jo særligt de mange forsinkede konfirmationer, som nu bliver afholdt. Ja, faktisk er alle weekenderne her i september booket. Det er skønt,” siger han.

Krav til afstand
Alt er dog ikke helt som det plejer i Fælleshuset.
”Vi følger meget nøje med i myndighedernes vejledning omkring forsamlinger. Så vi har lavet bordopstillinger i de to sale, der overholder de gældende krav til afstand – og dem respekterer gæsterne uden problemer. Jeg synes at vores ”kunder” er blevet mere forstående i de seneste måneder. De er mere taknemmelige for, at man overhovedet kan lave et arrangement. Før Corona blev vi nogle gange også mødt med nogle vanvittige ønsker og krav. Fx om man ikke kunne få nogle andre stole. For de kunne ikke så godt lide farven. Nu er folk bare glade,” siger Jan Lildrup.
Kravene fra myndighederne betyder nu, at der kan være 50 mennesker til fest i den lille sal og 80 i den store.

Fælles koncert
Det sociale liv i afdeling 5 og 9 fik også en knytnæve og blev sendt til tælling under Corona-nedlukningen – og det er Jan Lildrup ked af.
”Men vi havde jo ligesom de andre afdelinger i Baldersbo en række altan-koncerter herude. Og det har inspireret os til at lave noget sammen. Så til foråret vil vi prøve at arrangere en plænekoncert for begge afdelinger. Der skal være hoppeborg til ungerne og noget nemt mad til beboerne. Måske pølser og en kold øl. Vi har i hvert fald aftalt, at afdelingerne slår pjalterne sammen og laver noget for beboerne,” siger formanden.
De planlagte arrangementer med fællesspisning for beboerne er imidlertid blevet aflyst på ubestemt tid.
”Det tør vi simpelthen ikke. Vi har jo en del ældre beboere herude og dem skal vi passe på, så vi må vente med de arrangementer,” slutter Jan Lildrup.
 
Billedet er fra et tidligere arrangement i Fælleshuset i Skovlunde, hvor der nu igen er flere arrangementer. Du kan klikke på fotoet, hvis du vil gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Sundhedsdag i Hede- MagleparkenSundhedsdag i Hede- Magleparken
26 oktober 2020 - Beboerprojektet Hedegaven var med, da der blev sat fokus på sund mad, mindfulness og fysiske aktiviteter for de yngste Der blev svedt, løbet, sunget og lavet sækkeløb. Torsdag før efterårsferien var...
Nyt liv til tårnene i EskebjerggårdNyt liv til tårnene i Eskebjerggård
19 oktober 2020 - De ti elevatortårne får nye inddækninger fremstillet i fibercement Måske har du også bemærket de høje stilladser som skyder op mod himlen i Eskebjerggård i Måløv? Og måske har du også undret dig...
Vi holder stadig lukket for personlig betjeningVi holder stadig lukket for personlig betjening
13 oktober 2020 - På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest onsdag den 7. oktober, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til nye...
Víser 1 til 3 af 248
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 07.09.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk