Fælleshus har ledige klublokaler

Er din forening hjemløs, eller har du ideer, der kræver plads?
I Skovlunde er de klar til at åbne døren for dig
08 juni 2017|RSS
Fælleshus har ledige klublokaler

Er din kortklub hjemløs – eller har du lyst til at starte en læsegruppe eller en mødreklub? Ja, så er der godt nyt til dig. 
Det nye fælleshus i Skovlunde rummer, udover et par dejlige festsale og en gigantisk terrasse, nemlig også et par dejlige klublokaler – og dér er måske plads til jer.
Det siger Jan Lildrup, der er formand for afdeling 5 i Skovlunde – og bestyrer af aktiviteterne i fælleshuset.
”Lokalerne er jo fortrinsvis for beboere i afdeling 5 og 9, men kan man samle folk på tværs af afdelingerne i Baldersbo, så er vi også åbne for at finde plads til dem,” siger Jan Lildrup.

Huslejen er gratis
Og formanden er klar til en snak om, hvad lokalerne kan bruges til.
”Hvis det kan samle folk til noget hyggeligt og spændende, så skal man være velkommen til at kontakte mig. Klublokalerne er dog ikke så velegnet som øvelokale for musik, så der går vores grænse nok.”
Jan Lildrup fortæller, at man ikke behøver at være en forening med mange penge på bogen for at låne lokalerne. Det vil nemlig som udgangspunkt være gratis at benytte klublokalerne.
Er du interesseret i at vide mere, så kan du kontakte Jan Lildrup på telefon 5391 2850. På billedet kan du se den skønne terrasse på fælleshuset. Bag dørene gemmer klublokalerne sig.

Tilbage

Nyheder

Hjertestarterne breder sig i BaldersboHjertestarterne breder sig i Baldersbo
10 november 2017 - Endnu en afdeling opsætter en hjertestarterbox I sensommeren dukkede den første hjertestarter op i Baldersbo. Det var i afdeling 14, at man havde fået den gode tanke om, at beboerne kunne være med...
Formand: Baldersbo er foranFormand: Baldersbo er foran
30 oktober 2017 - Baldersbo har tjent penge på at have fokus på driften. Og det kunne andre boligselskaber lære meget af, mener Lene Rasmussen Formanden for Baldersbo, Lene Rasmussen, er stolt af sit boligselskab. Et...
Opgangsrenovering næsten færdigOpgangsrenovering næsten færdig
24 oktober 2017 - Afdeling 14 har valgt nye farver og samtidig fået støjdæmpning og automatisk lys Beboerne i afdeling 14, Eskebjerggård, har gennem året fået renoveret deres opgange. Det betyder et farvel til de...
Víser 1 til 3 af 127
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 08.06.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk