Fælles motionsklub på plads i Skovlunde

Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus
23 april 2019|RSS
Fælles motionsklub på plads i Skovlunde

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt

 Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i badedragt eller de korte bukser? Ja, så er der ingen undskyldning længere. I hvert fald ikke, hvis du bor i afdeling 5 eller 9 i Skovlunde.
”I længere tid har vi jo talt om at etablere en fælles motionsklub i vores beboerhus, hvor vi har et egnet lokale. Og for små tre uger siden faldt det hele på plads,” siger Jan Lildrup, der er formand for afdeling 5.
På en generalforsamling for små tre uger siden blev man enige om, at afdelingerne 5 og 9 i fællesskab skal drive den nye motionsklub i beboerhuset. Beboerne vedtog også, at man aldersmæssigt skal være +55 for at blive medlem.
”Vi har haft information oppe i alle opgange, hvor vi har fortalt om initiativet, og hvordan man kan tilmelde sig,” fortæller formanden. Når man har meldt sig ind, får man en nøglebrik, der også registrerer, hvem der er i huset.
Nåede du ikke at læse opslaget i din opgang, og vil du gerne være med, så kan du læse mere i det kommende afdelingsblad. Den nye motionsklub åbnede officielt for 14 dage siden.

Tilbage

Nyheder

Mums det er chokolade!Mums det er chokolade!
28 juni 2019 - Beboerne på Plejecenter Lindehaven til foredrag og prøvesmagning af chokolade og marcipan Findes der noget bedre end fyldte chokolader? For mange kommer denne søde oplevelse helt i top på listen over...
Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Víser 1 til 3 af 190
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 23.04.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk