Er vi klar til forandring?

Bestyrelser og ansatte samlet til foredrag om, hvordan vi reagerer på forandringer.
Søren B. Christiansen fortalte om selskabets visioner for fremtiden. Bagefter underholdt
hjerneforsker Peter Lund Madsen
01 april 2019|RSS
Er vi klar til forandring?

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Pia Rohde

Fremtiden er fuld af forandringer.
Men hvad er forandringer egentlig for en størrelse – og hvordan bliver vi bedst klædt på til at tage imod nye tiltag? Det spørgsmål var Baldersbo’s afdelingsbestyrelser, repræsentantskabsmedlemmer og ansatte samlet om i lørdags. Det skete i Dansesalen i det nye beboerhus i Malmparken, hvor over 70 mennesker var tilmeldt. Baldersbo’s direktør, Søren B. Christiansen, indledte med at fortælle om selskabets nye visioner og værdier, der bl.a. handler om beboerdemokrati, kvalitet, innovation, æstetik, nærvær og livskvalitet. I sit indlæg kom Søren B. Christiansen også ind på nødvendigheden af forandringer. For de er nødvendige, hvis vi skal tænke boligliv på ny måde – og hvis Baldersbo skal være lejernes bedste valg, som der står i visionen.
Til at fortælle om menneskets lyst eller måske nærmere ulyst til forandringer havde arrangørerne hentet hjerneforsker Peter Lund Madsen ind.

Er der forskel på mande og kvindehjernen?
”Peter er en super dygtig formidler. Han leverede facts med humor og nærværende sammenligninger. Efter hans foredrag blev der stillet mange spørgsmål,” siger Pia Rohde, der var en af arrangørerne.
En af hjerneforskerens pointer var, at vores hjerne slet ikke er skabt til vores tidsalder. Hjernen, som vi kender den i dag, er flere hundrede tusinde år gammel og har svært ved at navigere i en tid, hvor alt går så hurtigt. Så måske er det ikke så sært, hvis vi nogle gange har det svært med forandringer. Den gode nyhed er imidlertid, at hjernen udvikler sig. Den er en muskel og skal trænes.
 
På billedet kan du se Peter Lund Madsen i fuld gang med sit foredrag. På skærmen bag har han skrevet, hvilke tre ting der fylder mest i menneskets hjerne: Der står: mad, sex og magt. Så det med forandring er ikke hjernens første valg.

Tilbage

Nyheder

Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Planlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gangPlanlægningen af plejecenter-udvidelse er gået i gang
11 april 2019 - Plejecenter Toftehaven skal de kommende år udvides med op til 50 nye plejeboliger. Planlægningen og inddragelsen er gået i gang Efter planen vil der i år 2022 være bygget op mod 50 nye moderne...
Vind billetter til Cirkus ArenaVind billetter til Cirkus Arena
05 april 2019 - I august gæster Cirkus Arena Ballerup - og bor du i Baldersbo, så kan du være med i konkurrencen om 10 X 4 fribilletter Tekst: Kenneth Wöhlisfelt – Foto: Cirkus Arena Kunne du godt tænke dig at...
Víser 1 til 3 af 181
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 01.04.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk