De vandt konkurrencen

Flotte og sjove oplevelser venter de fire vindere
10 oktober 2022|RSS
De vandt konkurrencen

Konkurrencer er altid populære her på siden. For også denne gang deltog mange hundrede beboere i vores Halloween-dyst om at vinde entre og turpas for to til Tivoli, når de slår dørene op for efteråret på torsdag. I Tivoli kan vinderne glæde sig til nogle sjove oplevelser. Lørdag den 15. oktober afholder haven fx DM i Kæmpegræskar. Sidste års vinder, Jens Peder Skønager, vandt konkurrencen med et græskar der næsten vejede et tons. Kommer der mon et større græskar i år?
I denne uge kan man også opleve mere end 20.000 andre græskar i Carstensens gamle have midt i København ligesom alle forlystelserne er åbne.
Vinderne af vores konkurrence er:

• Bente Stilbjerg
• Anne-Mette Sørensen
• Linda Singerholm
• Marianne Meinert

Vinderne har fået besked. 
Vi ønsker dem alle en god tur.

Billedet her er fra Halloween i Tivoli og viser nogle af de mange tusinde græskar man kan se i haven. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. Foto: Tivoli.

 

 

Tilbage

Nyheder

Jul over BaldersboJul over Baldersbo
28 november 2022 - To afdelinger julehygger for beboerne i november og december Der var ikke meget fælleshygge over julen sidste år, hvor corona-restriktionerne fortsat lagde en dæmper på julestemningen. Men i år er...
Undgå skimmelsvamp – tænd for varmenUndgå skimmelsvamp – tænd for varmen
14 november 2022 - Selv om vi har energikrise er det vigtigt, at din bolig er varm. Krisen betyder også nye åbningstider i nogle vaskerier Vi skal skrue ned og spare på varmen!Det er i hvert fald en af historierne i...
Hedegaven og 200 børn satte fokus på sundhedHedegaven og 200 børn satte fokus på sundhed
04 november 2022 - Sundhedsdagen var rykket ud til Pederstrup, hvor beboerprojektet havde arrangeret en skattejagt Beboerprojektet Hedegaven holder normalt til i Hede- Magleparken, men i sidste uge flyttede de...
Víser 1 til 3 af 348
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.10.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk