De vandt konkurrencen

Flotte og sjove oplevelser venter de fire vindere
10 oktober 2022|RSS
De vandt konkurrencen

Konkurrencer er altid populære her på siden. For også denne gang deltog mange hundrede beboere i vores Halloween-dyst om at vinde entre og turpas for to til Tivoli, når de slår dørene op for efteråret på torsdag. I Tivoli kan vinderne glæde sig til nogle sjove oplevelser. Lørdag den 15. oktober afholder haven fx DM i Kæmpegræskar. Sidste års vinder, Jens Peder Skønager, vandt konkurrencen med et græskar der næsten vejede et tons. Kommer der mon et større græskar i år?
I denne uge kan man også opleve mere end 20.000 andre græskar i Carstensens gamle have midt i København ligesom alle forlystelserne er åbne.
Vinderne af vores konkurrence er:

• Bente Stilbjerg
• Anne-Mette Sørensen
• Linda Singerholm
• Marianne Meinert

Vinderne har fået besked. 
Vi ønsker dem alle en god tur.

Billedet her er fra Halloween i Tivoli og viser nogle af de mange tusinde græskar man kan se i haven. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. Foto: Tivoli.

 

 

Tilbage

Nyheder

Fokus på bilerne på BaltorpvejFokus på bilerne på Baltorpvej
27 marts 2023 - Håndværkerne ”stjæler” parkeringspladserne fra beboerne i afdeling 10. Men nu er der fundet en løsning. Afdelingen er også klar med nye, lysende vejbump Du har sikkert bemærket det: Der bygges en del...
Tilmelding til CleverTilmelding til Clever
15 marts 2023 - Nu er der ved at være etableret el-ladestandere i alle afdelinger, så dem med el-bil nu har mulighed for at lade, når de er hjemme.Vi har, som tidligere oplyst, indgået aftale med Clever, som ejer og...
Fik 100 medlemmer på få timerFik 100 medlemmer på få timer
14 marts 2023 - Stor succes for FitnessX, der åbnede i går i Hede- Magleparken Der var balloner i mange farver, morgenbrød, kø og godt humør, da FitnessX i går åbnede i Hedegårdscentret i Hede- Magleparken....
Víser 1 til 3 af 359
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.10.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk