Covid-19

Fra mandag den 29. november skal der bæres mundbind ved besøg på vores kontorer
29 november 2021|RSS

Da smitten i Danmark nu igen er meget udbredt, har myndighederne indført nye foranstaltninger for at holde samfundet i gang.

Vi har derfor nu besluttet nogle regler, som skal begrænse smitten og beskytte de sårbare og vores medarbejdere.

Dette betyder, at man fra mandag den 29. november 2021 skal bære mundbind ved besøg på vores kontorer, i fællesvaskerier samt ved ankomst og afgang fra vores fælleslokaler.

Jeg skal opfordre til, at man ved brug af fælleslokaler husker at holde den nødvendige afstand.
Såfremt man vurderer, at det pt. er for risikabelt at afholde den planlagte fest, vil reservationen kunne aflyses og betalt depositum og leje vil herefter blive tilbagebetalt.

Ovennævnte er gældende, indtil andet meldes ud.

Jeg håber ikke, det bliver nødvendigt med flere opstramninger og regler, men jeg vil opfordre alle til at hjælpes med at komme godt igennem denne situation.

Jeg skal selvfølgelig heller ikke undlade at opfordre alle uvaccinerede til igen at tænke over, om det ikke nu er tid at modtage den tilbudte vaccine.
 
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Prisstigninger på varme og elPrisstigninger på varme og el
20 januar 2022 - Grundet den stadige omtale om varme- og elprisernes himmelflugt, skal jeg her informere om, hvorledes det står til som lejer i Baldersbo. Næsten alle vores afdelinger er tilsluttet fjernvarme fra...
’21 bød på masser af fester i beboerhuset’21 bød på masser af fester i beboerhuset
17 januar 2022 - Trods restriktioner nåede de over 100 arrangementer på toppen af Skovlunde Du tænker måske, at 2021 var et år uden de store fester og begivenheder. At corona-nedlukninger og restriktioner ryddede...
Gå ud og gå en tur…Gå ud og gå en tur…
11 januar 2022 - Mandags-caféen i Hedegaven er rykket udendørs og byder på skønne traveture i lokalområdet Der er ikke meget caféstemning over mandags-caféen i Hedegaven i øjeblikket. Kaffe, te og kage er nemlig...
Víser 1 til 3 af 311
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 29.11.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk