Covid 19 - Midlertidig nedlukning

14 september 2020|RSS

I lyset af den seneste tids genopblussen af spredning med Coronavirus ser Baldersbo sig nød-saget til igen midlertidigt at lukke for personlige henvendelser både på alle vores ejendoms-kontorer og i administrationen i Præstevænget. Lukning for personlig betjening er fastsat til at løbe fra tirsdag den 15. september til tirsdag den 6. oktober 2020.

Myndighederne opfordrer alle til at udvise videst muligt samfundshensyn og hjælpe til med at inddæmme smitten. Vi har derfor taget dette tiltag for at begrænse risikoen for smitte i forhold til vores beboere og medarbejdere.

Såfremt det er nødvendigt, at medarbejdere eller leverandører af den ene eller anden årsag skal have adgang til et lejemål, bedes lejeren af det pågældende lejemål enten forlade lejemålet eller holde sig på behørigt afstand, således vi bedst muligt undgår smittespredning.

Beboere og andre, som ønsker at komme i kontakt med Baldersbo, kan rette henvendelse pr. mail og på telefon. Telefontiden er: Mandag - torsdag fra kl. 8-12 torsdag tillige 16-18 og fredag fra kl. 8-13.

Henvendelser til det lokale ejendomskontor kan ske på den sædvanlige mailadresse, ligesom  telefonhenvendelser kan ske på det sædvanlige telefonnummer og åbningstid.

Såfremt det bliver nødvendigt at forlænge denne nøddrift, vil I blive orienteret på hjemmesiden og ved opslag i opgangene.

Jeg håber på jeres forståelse og håber ligeledes, at I vil tage videst muligt hensyn til jeres naboer og omgivelser, så vi alle gør vores yderste for at inddæmme smittespredningen, specielt for de svageste og ældste beboeres skyld, som er særligt udsatte i denne situation.

Med venlig hilsen
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Se, der er en giraf ved vores opgang!Se, der er en giraf ved vores opgang!
24 august 2020 - Børn og voksne maler billeder til indgangspartierne i Måløvvang og Eskebjerggård En luftballon svæver på en flot blå baggrund omgivet af hvide skyer. Kurven under ballonen er sirligt tegnet op. Ved...
Afdelingsinspektør: Beboerne er gode til affaldssorteringAfdelingsinspektør: Beboerne er gode til affaldssortering
17 august 2020 - I marts begyndte beboerne på Baltorpvej at sortere deres affald. Her er de første erfaringer Der skal plasticaffald i den ene.Der skal jern i den anden.Den tredje er til flasker – og så er der en til...
Drama i Hedegaven: Drage spiser kaninDrama i Hedegaven: Drage spiser kanin
03 august 2020 - Over 50 børn var i sidste uge i gang med at lave deres eget dukketeater i Hede- Magleparken. Sommerferieaktiviteterne fortsætter i denne uge Tag en spisepind, en plastickugle, lidt stof og maling og...
Víser 4 til 6 af 241
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 14.09.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk