Covid 19 - Midlertidig nedlukning

14 september 2020|RSS

I lyset af den seneste tids genopblussen af spredning med Coronavirus ser Baldersbo sig nød-saget til igen midlertidigt at lukke for personlige henvendelser både på alle vores ejendoms-kontorer og i administrationen i Præstevænget. Lukning for personlig betjening er fastsat til at løbe fra tirsdag den 15. september til tirsdag den 6. oktober 2020.

Myndighederne opfordrer alle til at udvise videst muligt samfundshensyn og hjælpe til med at inddæmme smitten. Vi har derfor taget dette tiltag for at begrænse risikoen for smitte i forhold til vores beboere og medarbejdere.

Såfremt det er nødvendigt, at medarbejdere eller leverandører af den ene eller anden årsag skal have adgang til et lejemål, bedes lejeren af det pågældende lejemål enten forlade lejemålet eller holde sig på behørigt afstand, således vi bedst muligt undgår smittespredning.

Beboere og andre, som ønsker at komme i kontakt med Baldersbo, kan rette henvendelse pr. mail og på telefon. Telefontiden er: Mandag - onsdag fra kl. 8-14, torsdag fra kl. 8-12 samt 16-18 og fredag fra kl. 8-13.

Henvendelser til det lokale ejendomskontor kan ske på den sædvanlige mailadresse, ligesom  telefonhenvendelser kan ske på det sædvanlige telefonnummer og åbningstid.

Såfremt det bliver nødvendigt at forlænge denne nøddrift, vil I blive orienteret på hjemmesiden og ved opslag i opgangene.

Jeg håber på jeres forståelse og håber ligeledes, at I vil tage videst muligt hensyn til jeres naboer og omgivelser, så vi alle gør vores yderste for at inddæmme smittespredningen, specielt for de svageste og ældste beboeres skyld, som er særligt udsatte i denne situation.

Med venlig hilsen
BALDERSBO

Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Sundhedsdag i Hede- MagleparkenSundhedsdag i Hede- Magleparken
26 oktober 2020 - Beboerprojektet Hedegaven var med, da der blev sat fokus på sund mad, mindfulness og fysiske aktiviteter for de yngste Der blev svedt, løbet, sunget og lavet sækkeløb. Torsdag før efterårsferien var...
Nyt liv til tårnene i EskebjerggårdNyt liv til tårnene i Eskebjerggård
19 oktober 2020 - De ti elevatortårne får nye inddækninger fremstillet i fibercement Måske har du også bemærket de høje stilladser som skyder op mod himlen i Eskebjerggård i Måløv? Og måske har du også undret dig...
Vi holder stadig lukket for personlig betjeningVi holder stadig lukket for personlig betjening
13 oktober 2020 - På baggrund af sundhedsmyndighedernes udmeldinger, senest onsdag den 7. oktober, skal jeg herved orientere om, at nedlukningen af kontorerne for personlig betjening forlænges frem til nye...
Víser 1 til 3 af 248
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 14.09.2020
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk