Byens største Rema1000 er åbnet i Hedegårdens Butikscenter

Det er bare alletiders, siger kunderne om den nye butik – der også støtter Lommepengeprojektet i Hedegaven
12 december 2022|RSS
Byens største Rema1000 er åbnet i Hedegårdens Butikscenter

Beboerne i Hede- Magleparken fik sig en tidlig julegave i år. Den 1. december åbnede den nye Rema1000 butik nemlig i Hedegårdens Butikscenter, der er midt i en kæmpe renovering. Butikken har nu direkte adgang fra gaden, den gamle indgang gennem centret er nemlig væk. Den nye Rema-butik er blevet 300 kvadratmeter større end den gamle – og det gør forretningen til den største Rema1000 i kommunen med sine i alt 887 kvadratmeter.
På åbningsdagen var der mange mennesker i den nye butik – og ved 10-tiden var der kø for at komme ind.
Et par af de nysgerrige var Inge og Ole Jensen, der også bor i Hede- Magleparken.
”Vi har lige været inde og handle, og det er bare alletiders. Centret har trængt til denne renovering og jeg tror, at det hele bliver meget fint, når håndværkerne er helt færdige,” siger Ole Jensen.

Tilknytning til Lommepengeprojektet
På åbningsdagen var der masser af smagsprøver i forretningen, der gør sig flot til med brede gange og masser af lys og luft mellem dagligvarerne.
”Det er sådan en fin butik. Vi har savnet at kunne handle ordentligt ind,” fortæller Inge Jensen. 
Den nye butik har 19 fastansatte, men har også tilknytning til Lommepengeprojektet i Hedegaven.
Om få dage åbner Netto også deres nye forretning i centret. Den ligger lige ved siden af Rema-butikken og får også indgang direkte fra parkeringspladsen. I disse dage arbejder håndværkerne med at sætte inventar op i den nye butik.

På billedet er det Inge og Ole Jensen, der besøgte den nye Rema1000, da den åbnede 1. december. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Fastelavn er mit navn…Fastelavn er mit navn…
25 januar 2023 - Fastelavnsfest med tøndeslagning, maskeværksted og varm cacao i Hedegaven søndag den 19. februar Det er måske ikke lige til at se det, men foråret er på vej derude. Og en rigtig forårsbebuder er...
Direktør: ’22 var ikke et sjovt år i Baldersbo. I år bliver det bedreDirektør: ’22 var ikke et sjovt år i Baldersbo. I år bliver det bedre
16 januar 2023 - Krig, stigende renter, høje priser på el og varme har også sat sit præg på Baldersbo i året der gik. Kom med til nytårskur i kælderen under Baldersbo Der var bordbomber, serpentiner og saltstænger....
De fester hele tiden i MalmparkenDe fester hele tiden i Malmparken
02 januar 2023 - Beboerhuset i Malmparken sagde farvel til ’22 med en stor nytårsfest. I alt bød året på over 100 arrangementer i de to sale – og i år er maj næsten udsolgt ”Det var et rimeligt godt år.” Sådan siger...
Víser 1 til 3 af 353
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.12.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk