Baldersbo sætter huslejen ned

72 procent af beboerne skal betale mindre i husleje til næste år
10 oktober 2017|RSS
Baldersbo sætter huslejen ned

Et skarpt fokus på administrationsomkostningerne og driften betyder, at 72 procent af beboerne i Baldersbo kan se frem til en huslejenedsættelse til næste år. Det fortæller boligselskabets direktør, Søren B. Christiansen efter at næste års budget netop er kommet på plads.
”Vi er i fuld gang med at effektivisere forretningen. Hver gang en stilling bliver ledig overvejer vi nøje om den skal genbesættes - eller om vi kan lave ændringer. Vi har også et skarpt fokus på driften og om vi kan hente nogle penge ind ved energibesparelser,” fortæller Søren B. Christiansen.
Senest har Baldersbo indkøbt robot-plæneklippere til alle selskabets afdelinger i bymidten i Ballerup. Det er også med til at frigøre ressourcer. Derudover er fastfrysningen af ejendomsskatterne, der er vedtaget i Folketinget, med til at lune lidt på økonomien i Baldersbo.
Udover de 72 procent, der får en egentlig huslejenedsættelse, vil 2 procent få en uændret husleje til næste år. 26 procent får en mindre stigning.

På billedet er Søren B. Christiansen med en af de robot-plæneklippere, som er med til at effektivisere driften.

Tilbage

Nyheder

Så er der torvedag i Hede- MagleparkenSå er der torvedag i Hede- Magleparken
16 maj 2018 - Fredag den 25. maj er der masser af musik og underholdning på programmet, når beboerprojektet Hedegaven inviterer til sommerfest Igen i år er der masser af aktiviteter og underholdning, når...
Lene Rasmussen fejrer 25 års jubilæum i bestyrelsenLene Rasmussen fejrer 25 års jubilæum i bestyrelsen
09 maj 2018 - ”Det er det sociale, der er spændende. Det, at vi står sammen både i bestyrelsen og beboerne i mellem,” siger jubilaren ”Jeg kan godt lide, når der er orden i tingene – og jeg vil gerne følge sagerne...
Plejecenter Lindehaven byder indenfor i campingvognenPlejecenter Lindehaven byder indenfor i campingvognen
04 maj 2018 - Den nye vogn skal være samlingspunkt for samtaler om at rejse Der var pindemadder, øl, kaffe og kage. Solen kiggede også forbi og skinnede flot på de farvestrålende balloner, som på personale og...
Víser 4 til 6 af 149
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.10.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk