Baldersbo sætter huslejen ned

72 procent af beboerne skal betale mindre i husleje til næste år
10 oktober 2017|RSS
Baldersbo sætter huslejen ned

Et skarpt fokus på administrationsomkostningerne og driften betyder, at 72 procent af beboerne i Baldersbo kan se frem til en huslejenedsættelse til næste år. Det fortæller boligselskabets direktør, Søren B. Christiansen efter at næste års budget netop er kommet på plads.
”Vi er i fuld gang med at effektivisere forretningen. Hver gang en stilling bliver ledig overvejer vi nøje om den skal genbesættes - eller om vi kan lave ændringer. Vi har også et skarpt fokus på driften og om vi kan hente nogle penge ind ved energibesparelser,” fortæller Søren B. Christiansen.
Senest har Baldersbo indkøbt robot-plæneklippere til alle selskabets afdelinger i bymidten i Ballerup. Det er også med til at frigøre ressourcer. Derudover er fastfrysningen af ejendomsskatterne, der er vedtaget i Folketinget, med til at lune lidt på økonomien i Baldersbo.
Udover de 72 procent, der får en egentlig huslejenedsættelse, vil 2 procent få en uændret husleje til næste år. 26 procent får en mindre stigning.

På billedet er Søren B. Christiansen med en af de robot-plæneklippere, som er med til at effektivisere driften.

Tilbage

Nyheder

Sikke’n fest vi har haftSikke’n fest vi har haft
31 august 2018 - Weekendens sommerfest i Måløv var en stor succes Der skal lidt mere end regn og torden til at lukke en god fest. Det ved de alt om i Måløv, hvor afdelingerne 7 og 2 i lørdags havde slået pjalterne...
Traktor overtager hækklipningenTraktor overtager hækklipningen
23 august 2018 - En ny og stor hækklipper har stor succes i fire afdelinger Skal hækken klippes?Jamen, så kommer vi med traktoren. Ja, det lyder måske lidt voldsomt. Men det er det overhovedet ikke. I juni købte...
Forelsket i KnudshovedForelsket i Knudshoved
13 august 2018 - Afdeling 10 har stor succes med busture for pensionister og efterlønsmodtagere 80 glade pensionister og efterlønsmodtagere deltog i årets sommerudflugt i afdeling 10, der har adresse på Baltorpvej. I...
Víser 4 til 6 af 157
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.10.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk