Baldersbo sætter huslejen ned

72 procent af beboerne skal betale mindre i husleje til næste år
10 oktober 2017|RSS
Baldersbo sætter huslejen ned

Et skarpt fokus på administrationsomkostningerne og driften betyder, at 72 procent af beboerne i Baldersbo kan se frem til en huslejenedsættelse til næste år. Det fortæller boligselskabets direktør, Søren B. Christiansen efter at næste års budget netop er kommet på plads.
”Vi er i fuld gang med at effektivisere forretningen. Hver gang en stilling bliver ledig overvejer vi nøje om den skal genbesættes - eller om vi kan lave ændringer. Vi har også et skarpt fokus på driften og om vi kan hente nogle penge ind ved energibesparelser,” fortæller Søren B. Christiansen.
Senest har Baldersbo indkøbt robot-plæneklippere til alle selskabets afdelinger i bymidten i Ballerup. Det er også med til at frigøre ressourcer. Derudover er fastfrysningen af ejendomsskatterne, der er vedtaget i Folketinget, med til at lune lidt på økonomien i Baldersbo.
Udover de 72 procent, der får en egentlig huslejenedsættelse, vil 2 procent få en uændret husleje til næste år. 26 procent får en mindre stigning.

På billedet er Søren B. Christiansen med en af de robot-plæneklippere, som er med til at effektivisere driften.

Tilbage

Nyheder

Flot julefest i Hede- MagleparkenFlot julefest i Hede- Magleparken
12 december 2017 - I lørdags bød beboerne julen velkommen med en flot juletræsfest på Hedegårdsskolen Der var faktisk lidt sne i luften. Og himlen var helt mørkeblå over Hede- Magleparken lørdag eftermiddag. På...
En oplevelse for livetEn oplevelse for livet
01 december 2017 - Fire unge fra Hede- Magleparken er blevet en hel del klogere på verden, efter de er kommet hjem fra Kroatien Det er onsdag aften i beboerprojektet Hedegaven i Hede- Magleparken. Klokken er 18 og der...
Ideerne bobler i SkovlundeIdeerne bobler i Skovlunde
23 november 2017 - Nye beboeraktiviteter som fx fællesspisning er på vej i det nye kulturhus Skal vi holde et fælles julearrangement for unge og gamle? Eller skal det kun være for børnefamilierne?I afdeling 5 og 9 i...
Víser 1 til 3 af 130
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.10.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk