Baldersbo sætter huslejen ned

72 procent af beboerne skal betale mindre i husleje til næste år
10 oktober 2017|RSS
Baldersbo sætter huslejen ned

Et skarpt fokus på administrationsomkostningerne og driften betyder, at 72 procent af beboerne i Baldersbo kan se frem til en huslejenedsættelse til næste år. Det fortæller boligselskabets direktør, Søren B. Christiansen efter at næste års budget netop er kommet på plads.
”Vi er i fuld gang med at effektivisere forretningen. Hver gang en stilling bliver ledig overvejer vi nøje om den skal genbesættes - eller om vi kan lave ændringer. Vi har også et skarpt fokus på driften og om vi kan hente nogle penge ind ved energibesparelser,” fortæller Søren B. Christiansen.
Senest har Baldersbo indkøbt robot-plæneklippere til alle selskabets afdelinger i bymidten i Ballerup. Det er også med til at frigøre ressourcer. Derudover er fastfrysningen af ejendomsskatterne, der er vedtaget i Folketinget, med til at lune lidt på økonomien i Baldersbo.
Udover de 72 procent, der får en egentlig huslejenedsættelse, vil 2 procent få en uændret husleje til næste år. 26 procent får en mindre stigning.

På billedet er Søren B. Christiansen med en af de robot-plæneklippere, som er med til at effektivisere driften.

Tilbage

Nyheder

Farvel til Hede- MagleparkenFarvel til Hede- Magleparken
17 oktober 2017 - Lørdag morgen rejste en gruppe unge piger til Kroatien for at fortælle andre om livet i Danmark Lørdag morgen klokken 6 sagde Nadia, Tanja, Maria, Kinza og Kainat farvel til Danmark og steg ombord på...
Løbehold med succesLøbehold med succes
28 september 2017 - Hede- Magleparken løber hver torsdag – og også i Fælledparken Hele to hold kunne Hede- Magleparken stille med i år, da DHL-stafetten blev afviklet i området omkring Fælledparken. Og alle gennemførte...
Nye plejeboliger klar til indflytningNye plejeboliger klar til indflytning
22 september 2017 - De første beboere kan flytte ind i Toftehaven midt i oktober Om godt tre uger, den 16. oktober, er seks nye plejeboliger klar til indflytning i Toftehaven. Toftehaven er et plejecenter, der ejes af...
Víser 1 til 3 af 124
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 10.10.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk