Baldersbo – nu på rådhuset, biblioteker og i kulturhuse

Du kan nu hente årshæftet gratis flere steder i kommunen
26 april 2021|RSS
Baldersbo – nu på rådhuset, biblioteker og i kulturhuse

Nu kan du endelig få det: Det flotte årsmagasin som Baldersbo har udgivet. Magasinet, der er på 44 sider, indeholder masser af gode historier og billeder fra livet omkring afdelingerne i boligselskabet.
Magasinet kan du hente gratis på biblioteket på Banegårdspladsen, i Kulturhus Måløv og i Skovlunde Kulturhus, som endelig er åbnet igen. Som noget nyt kan du også finde magasinet på rådhuset, hvor det ligger i Borgerservice.
”Vores årshæfte er blevet meget populært og oplaget forsvandt hurtigt sidste år,” fortæller Søren B. Christiansen, der er direktør for Baldersbo. Og han tilføjer:
”Magasinet byder også på mange gode historier fra afdelingerne rundt om i hele kommunen. Jeg håber, at man kan bruge artiklerne til inspiration for aktiviteter andre steder i kommunen eller i andre af vores afdelinger.”

Ny formand
Og ja. Gode historier er der nok af i magasinet. Du kan fx læse om en ny motionsklub i Skovlunde, en flot fastelavnsfest i Eskebjerggård og byggeriet af et nyt plejecenter. 2020 var også året, hvor Baldersbo gik til filmen og fortalte historien om det gamle gasværk på Præstevænget. Du finder også historien om en afdeling, som ønskede sig et juletræ!
Årshæftet fortæller også en del om de mange altankoncerter som Baldersbo afholdt i skyggen af corona-pandemien. Ja, faktisk så blev det til over 50 fantastiske koncerter med spændende kunstnere, som beboerne kunne nyde fra deres altaner.
I sensommeren fik Baldersbo ny formand. 80-årige Lene Rasmussen sagde pænt farvel efter 11 år på posten. Hendes post blev overtaget af Marianne Wisén, der tidligere har været næstformand.
Alt det – og meget mere kan du glæde dig til at læse mere om, hvis du har tid og lyst.
God fornøjelse med magasinet.

På billedet har vi slået op i det nye årshæfte, der er fyldt med gode historier til dig. 

Tilbage

Nyheder

Farvel til altankoncerterneFarvel til altankoncerterne
20 september 2021 - Musikeren Andreas Langvad afsluttede to sæsoner med musik i Baldersbo. Den sidste koncert fandt sted i Måløv Der var sol, sommerstemning og rosé i glassene, da musikeren Andreas Langvad afsluttede...
Stor succes for torvedagen i Hede- MagleparkenStor succes for torvedagen i Hede- Magleparken
13 september 2021 - Beboerne glædede sig over, at de igen kunne mødes til fest og fællesskab Lige i solen og foran scenen sad borgmester Jesper Würtzen og spiste grillmad. Bag ham stod formanden for Hede- Magleparken,...
Kom til fest i Hede- MagleparkenKom til fest i Hede- Magleparken
06 september 2021 - På torsdag er der igen torvedag bag Hedegårdscentret med masser af aktiviteter og underholdning Hvem havde troet det var muligt igen? At lytte til sang og musik. Hygge med dejlig mad og være sammen...
Víser 4 til 6 af 295
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 26.04.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk