Alle legepladser i Baldersbo tjekkes

Legepladserne har været lukket efter en ulykke. Flere er nu åbne igen – efter at de er godkendt af fagfolk
13 maj 2019|RSS
Alle legepladser i Baldersbo tjekkes

Tekst: Kenneth Wöhlisfelt
 
Alle legepladser i Baldersbo har været afspærret, siden en 31-årig kvinde tidligere på måneden mistede livet, da et gyngestativ væltede ned over hende på en legeplads i Ballerup.
”Det er en forfærdelig ulykke som ikke burde kunne ske. Vi lukkede omgående alle vores legepladser, vi ville ikke tage nogen chancer. Mens legepladserne har været afspærret, har fagfolk gennemgået dem for at være sikre på, at de ikke er farlige,” siger Søren B. Christiansen, direktør i Baldersbo.
På flere legepladser er afspærringen nu væk – og alle gynger er gennemgået. En del legepladser vil dog fortsat være lukkede indtil de er sikret eller udskiftet og  inspektionen har godkendt dem – og det kan tage måneder.
Søren B. Christiansen understreger, at Baldersbo altid har haft inspektion og serviceaftaler på alle legepladser.

Også problemer på andre legepladser
Gyngestativet, der var skyld i ulykken, var ikke ordentligt forankret i jorden. Det viser de foreløbige undersøgelser ifølge Vestegnens Politi.
Legepladsen, hvor ulykken skete, er opsat i en totalentreprise af virksomheden Ludus. Men virksomheden har også leveret materiel og opsætning til andre legepladser i Baldersbo – og det giver panderynker.
”Under vores kontrol har vi set, at flere af deres gynger ikke står rigtigt fast. Jeg tror det her kommer til at betyde, at vi dropper deres legeredskaber,” siger direktøren.
Baldersbo råder over 50 legepladser i Ballerup, Skovlunde og Måløv.
”Vi er alle meget berørte af ulykken. Min opfordring er, at alle boligselskaber bør tjekke deres gynger fra Ludus igennem for jeg kan ikke bære, hvis der sker en lignende ulykke andre steder,” slutter Søren B. Christiansen.
Legepladsproducenten Ludus har ingen kommentarer til ulykken.

Legepladserne i Baldersbo bliver nu sikkerhedsgodkendt af en uafhængig autoriseret legepladsinspektør. Også dem i Hede- Magleparken, hvor billedet her er fra.

Tilbage

Nyheder

Flot sommerfest i Hede- MagleparkenFlot sommerfest i Hede- Magleparken
16 maj 2019 - Onsdagens torvedag bød på masser af underholdning, spændende mad og højt humør Tekst & Foto: Kenneth WöhlisfeltIntet var overladt til tilfældighederne: Solen skinnede, der duftede af mad fra...
Velkommen til torvedagVelkommen til torvedag
29 april 2019 - Sommerfest i Hede- Magleparken onsdag den 15. maj Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Mere Monitor Man ved det er forår, når Hede- Magleparken inviterer til torvedag. I år er det onsdag den 15. maj...
Fælles motionsklub på plads i SkovlundeFælles motionsklub på plads i Skovlunde
23 april 2019 - Afdelingerne 5 og 9 går sammen om motionsklub i beboerhus Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Har du ondt i ryggen eller kunne det være rart at smide et par kilo inden sommeren sender dig ud i...
Víser 1 til 3 af 184
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 13.05.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk