10.000 til fest i Baldersbo

Mange vil holde fest i det nye fælleshus i Skovlunde. Men bestyrelsen er overrasket over én ting – og må ud og købe pusleborde
24 maj 2017|RSS
10.000 til fest i Baldersbo

De fleste havde nok regnet med, at der ville blive stor efterspørgsel efter festlokalerne i det nye fælleshus i Skovlunde. Men at man allerede nu har rundet 10.000 gæster overrasker selv bestyrelsen.
”Det er helt overvældende. Der er en stor søgning, og her i maj har alt været udsolgt. I juni er der også mange arrangementer. Heldigvis er der en naturlig pause i juli, hvor mange er på ferie. Den tid skal vi så bruge på at få gjort hovedrent,” siger Jan Lildrup, der er formand for afdeling 5, der også står for udlejningen af de populære lokaler.

Udlejet til maj – næste år
Og husets to festsale har lagt gulv til lidt af hvert. Men det er de store fester som konfirmation, bryllup og runde fødselsdage, der for alvor lægger beslag på huset.
Én ting har dog overrasket bestyrelsen.
”Vi havde slet ikke regnet med, at så mange ville holde barnedåb her. Det er helt utroligt så mange dåbsfester, vi har holdt. Og vi har været nødt til at investere i pusleborde. Det havde vi slet ikke set komme, men det er rigtig dejligt,” griner Jan Lildrup. Formanden har netop fået forespørgsler på lokalerne fra beboere, der ønsker at booke huset til maj næste år. Så man skal være tidligt ude, hvis man vil holde en dejlig fest i fælleshuset og se Skovlunde lidt fra oven.

I arkivet har vi fundet dette billede frem. Det er Baldersbos direktør Søren B. Christiansen, der tager det første spadestik til fælleshuset i Skovlunde. Det var den 8. maj 2015 og klokken var præcis 13.10, da den første jord blev gravet væk.  

 

 

Tilbage

Nyheder

Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024
18 april 2024 - og afvikler ferie for alle selskabets medarbejdere.Såfremt man har brug for at komme i kontakt med os i forbindelse med uopsættelige problemer omkring boligen, kan dette ske ved henvendelse til...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Beboerhuset tiltrækker fællesskaberBeboerhuset tiltrækker fællesskaber
08 april 2024 - Hvad kan man få for 50 kr. i dag? I Skovlunde har de svaret: God mad og en dejlig aften med naboerne. Nyt arrangement allerede på onsdag Den stod på højt belagt smørrebrød, en kold øl og lækre...
Víser 1 til 3 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 24.05.2017
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk