Vagtordning

Som service og sikkerhed for den enkelte beboer i Baldersbo er der etableret en vagtordning, der i nødstilfælde kan benyttes udenfor normal arbejdstid.

Større akutte skader

Ved større akutte skader på og i bygningerne kan Baldersbos vagtservice i nødstilfælde kontaktes på tlf. 43 69 00 96.

Baldersbos vagtservice kan kontaktes i forbindelse med brand, pludselige og akutte rørsprængninger samt ved totalt strømsvigt. Baldersbos vagtservice kan råde og vejlede og om nødvendigt tilkalde enten håndværkere eller driftspersonale fra Baldersbo for hurtig afhjælpning af de akut opståede skader.

Mindre skader

Mindre skader, som dryppende vandhaner og tilstoppede afløb, må vente til førstkommende normale arbejdsdag, hvor man skal rette henvendelse til ejendomskontor. Betaling for unødigt udkald vil blive opkrævet hos den enkelte lejer.

Forsyningssvigt

I forbindelse med forsyningssvigt på antennesignaler og bolignet henvises til informationer i beboerblade og husorden i den pågældende afdeling.

Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 23.08.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk